מזל טוב לי!

מזל טוב לי!

שלום חברים וחרבות (בעיקר) יקרים! לא הייתי כאן זמן רב, בעיקר בשל חוסר זמן וחוסר נגישות לאינטרנט אבל היי, למה לבכות על חלב שהתייבש כבר (בייחוד כשאת רגישה ללקטוז?)? ולמה מזל טוב לי? כי היום, חברות יקרות, התפטרתי מהצבא! כן, כן, לאחר תהליך מייגע קמעה ובעיקר מורט עצבים, החליטו המילואימניקים הנחמדים שמכהנים כ"ועדה רפואית מיוחדת לצה"ל, לשכת גיוס באר-שבע", לתת לי את הטופס המיוחל ובכך לסגור פרק שלא התחיל בחיי עדיין, ולקרב את תחילתו של הפרק המיוחל עוד יותר - - שירות לאומי! כבר עכשיו, כשחזרתי הביתה, הרמתי טלפון לשלומית (בונה סוכה), לבת עמי (יש על זה שיר?) ולעוד מקום כלשהו. לפי שיחות הטלפון, אני צפוייה לקבל חוברות וטפסים בקרוב. בבקשה ספרו לי איך זה הולך, שלא אפחד יותר מדי...! חוץ מזה, התקשרתי למשהו שמצאתי באינטרנט - שירות לאומי במדרשות ליהדות. היא אמרה לי לחזור לאינטרנט, להוציא טופס ולהרשם דרכו. מישהו יודע על המוסד הזה משהו, איכשהו, כיצדשהו? אשמח אם תכתובנה כאן על תהליך ההרשמה וכו', כי אני קצת על קוצים... להתראות! - נעמה. נ.ב - מה עם החברה להגנת הטבע?

pinoki

New member
אוקיי

אז קודם כל מזל טוף באמת
דבר שני, את צריכה להחליט דרך איזה עמותה את עושה את השירות לאומי שלך, אני דרך אגב עושה דרך עמותת שלומית, אני כמוך קיבלתי פטור רפואי מהצבא, ובחרת לעשות את השירות בדרך החילונית... שזה של שלומית. אז לפי הדרך שלי התאריך הולך ככה... לאחר שאת בוחרת עמותה ונרשמת וממלאה את כל הטפסים.. את מוזמנת לראיון אישי עם הרכזת של העמותה, ושמה את במיחד עם המרכזת מחליטות על כיוון לשירות שלך.. במידה ועדין לא בחרת מה את הולכת לעשות (כמוני).. המרכזת מציעה לך את האפשרויות.. ואז לאחר כמה זמן מגיע שלב הראיונות למקום העבודה שבחרת... במידה והתקבלת הכל טוב ויפה ואת מתחילה את השירות שלך.. בתאריך הרצוי.. במידה ולא.. תאצלי לבחור מקום אחר.. זהו.. מקווה שהסברתי כמו שצריך :)

M o n a L i s a

New member
../images/Emo24.gif

טוב, היות ופינוקי הסבירה לך מצויון על תהליך ההרשמה
, אז אני אתייחס לשאלה ששאלת בסוף... אני הייתי בקורס של החברה להגנת הטבע, איתי בקורס היו בני/בנות שירות שהיו מיועדים לבתי ספר שדה. אני מראש ידעתי שאני במחנה והשיבוץ שלהם לבית ספר שדה נעשה רק ביום האחרון של הקורס, הם מלאו בקורס שאלון העדפות ולצערי היו גם כאלו שקיבלו הרי הנגב כשרצו גליל
. היות והקורס היה בסוף אוגוסט, אני חושבת שההרשמה מתחילה עכשיו ואת השירות ניתן להתחיל רק בספטמבר...אבל כדאי לך להתקשר לשלומית ולשאול. הם עשו עוד קורס ארוך מאוד של 3 חודשים אחרי הקורס הארצי (שאני הייתי בו), ורק לפני חודש התחילו להדריך בטיולים שנתיים וכו'. מקווה שעזרתי

למעלה