מזל טוב לי!!!!

Ed Hunter

New member
מזל טוב לי!!!!

היום הושעתי בפעם הראשונה בכל הקרירה הבית סיפרית שלי!

Ed Hunter

New member
צריך למצות את השנה עד הסוף לא?:)

איך היתי מרגיש אם היתי מסיים ביה"ס בלי שהשעו אותי אפילו פעם אחת?:)

Ez sLeeP

New member
תלמיד פוחז כהלכה!!..

אני התקרבתי לזה כמעט. בדרך לשם.

לא משו

New member
מזל טוב

עד 120 (השעיות) חחח, מה גם אתה מתדרדר בלימודים או שזאת רק אני????

Ed Hunter

New member
בכתה י' בסוף השנה קיבלתי מלגה על

הצטיינות.. ומאז אני מהתדרדרות... בשבוע האחרון ניכשלתי ב4 מבחנים והושעתי... הישגים היסטוריים:)

Ed Hunter

New member
אמממ

זה היה הקש ששבר את גב הגמל... כעיקרון היו שם עוד מספר דו סיפרתי של הברזות.. כמה ניכשלים טובים ועוד כלמיני תוספות...

חחח מעניין

אין יחסי אהבה, או לפחות ידידות, בינך ובין הבי"ס שלך, אהה? ............school is not cool

Ed Hunter

New member
...

There is a thin line between love and hate:) הכל התחיל מסיפור אהבה ונגמר במלחמה...

Stillwater

New member
אני, בעברי הרחוק

הייתי ילדה היפראקטיבית מופרעת ביותר, את רוב שעות הלימודים ביסודי ובחטיבה בילתי מחוץ לשיעור. בין אם פירלטוט עם השומר בכיתה ה' או ניסויים על המחשב של בית הספר בכיתה ח'.(לא הברזות, המורה העיפה אותי מהכיתה). אבל כשהגעתי לתיכון כבר נרגעתי, בין התלמידות השקטות בכיתה. לא יודעת אם זה בגלל שלא הכרתי אף אחד ולא היה עם מי לעשות בלאגנים, או שרציתי לפתוח דף, חדש או התבגרתי או שמא זה היה מצבי הנפשי. אבל עכשיו חזרתי להיות קצת (אבל באמת קצת) מופרעת. אבל מכל הבלאגנים שעשיתי במהלך 11 השנים הללו, לא הושעתי אפילו פעם אחת!

mc bige

New member
השעו אותי מהבית ספר בכיתה ד'

בגלל שזרקתי כסא על ילדה ועשיתי לה תפרים בכל היד :) ובכיתה ט' גם השעו אותי בגלל שזרקתי על המורה ניירות אני אוהב לזרוק :)

למעלה