מזל טוב לי!!!!!!!!!!

• פותח הנושא TalKz
  • פורסם בתאריך

TalKz

New member
מזל טוב לי!!!!!!!!!!

קניתי היי הטים של SABIAN AA בני יונות!!! (על פי בקשתו של ZERO TOLERANCE- בני זונות)

dizzy pumpkin

New member
בונא טל כמה חלקים את קונה

אני רואה נהיית סוחר של חלקי מערכות תופים או משהו כזה כל יום אני שומע שאתה קונה קראש מוכר קראש קונה איירון בונא מאיפה כ הכסף וגם מה אתה כ"כ ממהר לקנות כ"כ הרבה חלקים.... סתם תעשה מה שאתה רוצה....

TalKz

New member
../images/Emo13.gif מצילות בשקל! רק היום רק היום

תראה, אני מנסה למצוא את מה שאני הכי אוהב... קיבלתי מערכת חרא ואני משפר אותה לאט לאט! וגם ... אני גם עובד בהיי טק... אז אתה יודע. כסף קל. אז אני לא מרגיש שזה כאילו עבדתי קשה, אז אם לא עבדתי קשה, ואני יכול להנות וזה עושה לי כיף לקנות דברים טובים אז למה לא? אני מוכר כי אני קונה... עד שאני ימצא את ה SETUP הכי טוב שלי :)

bosphorus

New member
תתחדש!

איזה היי הט? (rock, fusion, regular, או משהו אחר)? קנית במרום או אצל ד"ר בוז´ין? וכמה עלה?

Kodak997

New member
טל יא מיליונר!!!!!!

יא סוחר תופים! כל היום קונה ומוכר!!!
תתחדש ותארגן הקלטה של הסחורה החדשה!!

TalKz

New member
לא! זה יד שניה.. מהמורה שלי

ת´אמת חלמתי על היי הט הזה.. כל הזמן.. זמתתי עליו רק עכשיו המורה שלי קנה ZILDJAIN K DARK HI HAT אז הוא מכר לי את הסאביאן. ממש שווה, אני אוהב את הצילי מאד! ואת הפתיחה של היי הט עוד יותר עלה לי התענוג 600 שח. והוא מביא לי סטנד לקאו בל ואני מביא לו איזה סטנד שבור. ככה שיוצא שהרחוותי 200 שח בערך.. כלומר היי הט עלה לי 400 זה סאביאן! זה קומבינה של סאביאן. אחד הוא AA FLAT HI HAT עם איזה חתימה עליו של מישהו והשני זה AA FUSION HI HAT ואני ממש מת עליהם!

TalKz

New member
לניר- אני אקליט הכל ביולי.שהכל יגיע

אלי! גם תקבל הקלטה של דאבל פדל של איירון קוברה, קאו בל של LP קראש של A COSTUM והיי הט של סאביאן. ובטח עד אז אני יקנה עוד משהו :)))

TalKz

New member
נראה לי בקצב שאני קונה עוד דניאל

יעשה עלי סקר :) האם לדעתכם טל צריך לקנות דברים פעם ב שעה יום יומיים שלוש חודש שנה שנתיים

danezeq

Member
טל יא פאשיסט! ../images/Emo46.gif

גם אני רוצה להרוויח 2000 ש"ח בשבוע! הייתי מביא רייד הביתה - הדבר שיש לי עכשיו זה מגש עגול כמה כסף בכ"כ קצת זמן! בן יונה

למעלה