מזל טוב לי!!

Xboy123

New member
מזל טוב לי!! ../images/Emo24.gif

חזרתי מותש
מהביצפר+אקדמיה, כהרגלי, שאלתי את אמא שלי מה חדש וזה.. בלעע כלום. פתאום אמא שלי מחייכת חיוך ענק ואומרת "אהההה תנחש מה קיבלתתת?!" אני "מממ.. מה זה יכול להיות... אההההההההה הספר של אירו''''''!!!!!|
קיבלתי את WALK THIS WAY שלו חיכיתי איזה 3-4 שבועות מאז ההזמנה ! :) יאי אני כזה מאויישר!

*superstar*

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

תתחדש! איזה כיף!

the freaky girl

New member
וואווו!! תתחדש../images/Emo70.gif

מזל טוב ושמחה טוב..
קריאה מהנה ונעימה..
תספר לי אחר כך..

SaintJohn

New member
תתחדש../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

היה שווה לחכות ולצפות, ועכשיו תוכל להתענג בקריאה של אחד הספרים הכי מעניינים שישנם עלי-אדמות, ואין לי שום צל של ספק שתהנה לקרוא כל עמוד ועמוד. שתהיה לך קריאה מהנה

SaintJohn

New member
מחליפים משמרות../images/Emo8.gif

ואני רוצה לדעת אם נלה כבר סיימה את שלה או לא...

AeroTom

New member
לנלה יש עוד זמן...

אבל הייתה התקדמות של עוד 10 עמודים בערך נראה לי בזמן האחרון. היא בערך בחצי הדרך...ויש לה לסיים עד אמצע דצמבר,כי אם לא זה יידחה כנראה בשנתיים לפחות...

Xboy123

New member
ברררר

יש פה המון מילים סיניות. ללא ספק ייקח לי זמן לקרוא את כל הספר, וידידי היקר , אוקסופורד, יעזור לי המון לאורך כל הדרך :S

AeroTom

New member
קיבלת את הגרסה הסינית של הספר?

Walk This Way:Chines Limited Edition זו אחלה גרסה! זה מגיע עם מילון אוקספורד סיני-מושחת-יפני אם אני לא טועה. וגם זה מגיע עם מיני חומה סינית בצנצנת שאם מנערים אותה אז יורד שלג ושומעים מליון סינים שרים את Bright Light Fright,וגם מקבלים עם הספר את האוטוביוגרפיה הרשמית של ג'ימי קרספו על קלטת מדובבת לסינית...

Xboy123

New member
חחחחחח תומררררר

התשובה היא לא..... אגב שמתי לב שבספר , לעומת הספר שהבאת במפגש פורום השלישי, שבו הייתי, כולל את גלריית התמונות הקטנה באמצע הספר בדיוק, שם נמצא מאגר תמונות.

AeroTom

New member
בכולם יש את התמונות באמצע...../images/Emo4.gif

והספר אז אם אני זוכר נכון היה העותק של נועם... אבל כמובן שבכל הספרים יש את התמונות.

AeroSlash

New member
מזל טוב לך!!

טוב, כבר אמרתי לך מזל טוב במילא, רק דבר אחד אני יכולה להוסיף שמיד אחרי שתתחיל לקרוא את הספר המוזיקה של אירוסמית' תשמע אחרת לגמרי פתאום, הרבה יותר קסומה מבעבר...

Xboy123

New member
=] תודה אלה :)

נראה אם אסיים אותו. כבר בעמוד הראשון נתקלתי במילים סיניות...!

למעלה