מזל טוב לי אנשים!

rag doll16

New member
מזל טוב לי אנשים!

אחי הנחמד מביא לי שלושה דיסקים מקוריים של אירו במתנה: pump classics 1973-1988 get a grip (כן רק עכשיו זה שלי באמת) ועם 2 הדיסקים שקניתי ביקירת הפורום: rock in a hard place gems ו.. אני נוסעת לאילת וכמובן שהאוסף שלי יתרחב! איזה אושר! אה ורציתי לשאול.. יש לאירו כוכבים או כוכב.. בהוליווד?!
אה והתמונה לא קשורה אבל הייתי חייבת!

בינג

New member
תחדשי....../images/Emo9.gif

אני זוכר את התקופה שהייתי מקבל מחו"ל דיסקים חדשים...אחחח

the freaky girl

New member
וווווווואייייייייייי!!!!!!!!!!!

תתחדשי מתוקה..
ותהני בנסיעה שלך
...

לא אין

בקיץ שעבר שהייתי שמה חיפשתי ולא מצאתי אפילו ליד התאתרון הסיני אין

AeroTom

New member
כוכב עדיין אין...

אבל אם תבקרי בקליבלנד כדאי להיכנס להגיע ל-Rock N' Roll Hall of fame לשם אירו נכנסו רשמית ב-2001. יכול להיות גם שנמצאות שם טביעות הידיים שלהם כפי שעושים גם בשדרת הכוכבים.אני זוכר שהם עשו את זה אבל לא זוכר בדיוק למה.זה היה מתי שהוא בתחילת ה-90 אם אני לא טועה... ותתחדשי כמובן דינה שזה סוף סוף רשמי. והאלבום הראשון כנראה יהיה אצלך גם בקרוב אני מקווה...

AeroSlash

New member
ידיד שלי היה שם!!

[נראה לי]... אני בטוחה ב-99% שהוא ביקר במקום וכמעט קפצתי עליו מרוב התרגשות, הוא גם מעריץ גדול, אגב...

AeroSlash

New member
נראה לי שכן....

כי לא נראה לי שהוא היה שם לפני.. הסיכוי שהוא היה ב-2001 די גדול והסיכוי שהוא ראה או הרגיש בדרך זו או אחרת את אירוסמית' קלוש ביותר מעצם העובדה שהוא עדיין חיי.. אם הוא היה מבקר במקום בזמן הנכון כשיקירינו היו שם אני הייתי הורגת אותו מרוב שאלות וכו וכו וכו וכו.... שאלה טובה דינה, למה הוא לא בפורום? מעניין באמת.. אולי כי רקצת יותר אובססיבי לגאנס מאשר לאירוסמית'.. לא יודעת, במקרה, ברגעים אלה ממש הוא מחובר, אנסה לשכנעו להצטרף, יכול להיות שיצטרף אל ביתינו החם מעריץ נוסף אפילו היום...

AeroTom

New member
לא חושב שהוא היה שם איתם...../images/Emo13.gif

התכוונתי אם הוא היה שם אחרי 2001 אם הוא ראה שם את החלק שלהם שיש במוזיאון שם... לכניסה הרשמית שלהם ל-Hall of fame הוזמנו משפחות,מכרים,ידידים קרובים ולמעריץ להיכנס לשם היה צריך פרוטקציה די טובה בואי נגיד...

AeroSlash

New member
חלמתי...

הוא לא היה בקליבלנד, הוא היה בפלורידה, ב-Hard rock cafe וליד איזה רכבת הרים של אירוסמית או משהו... בכל מקרה, מצטערת על הבלבול, לא יודעת מה עובר עלי..

למעלה