מזל טוב ליוראי!!!

Sashka7

New member
מזל טוב ליוראי!!!

מזל טוב יוראי!!!! למרות שכבר אמרתי לך את זה , אתה ביקשת שארשום בפורום אז הנה אני כתבתי!!!! אז אני מאחלת לך בהצלחה בתפקידך החדש - יושב ראש נוער שינוי!!!(איזה כבוד!!!!) ואני גם מקווה שלא תזניח את תא תל אביב כי אתה לא היושב ראש של התא!!! אז שיהיה לך המון בהצלחה ותראה לכולם למה אתה מסוגל!!!

wizibusy

New member
מזל טוב יוראי../images/Emo13.gif מ"מ יו"ר הנוער.

את כול הברכות כבר אתה שמעת, ואתה יודע כמה אני שמח בשבילך. אז רק רציתי להגיד - בהצלחה, ושאתה יודע שאני כאן לשרותך. בהצלחה, ים. נ.ב למרות שאתה לא אוהב אדום...אתה תקבל אדום, מה לעשות..יש דברים רעים בלהיות מ"מ יו"ר.

asafz8

New member
יוראי!! מזל- טוב!!!

יוראי! המון בהצלחה והרבה מזל טוב על תפקידך החדש! אני מקווה (ובטוח ע"פ היכרותי איתך) שתמשיך במסורת של קידום תאים חדשים ושתנחיל בנו את האופוזיציה הלוחמנית של טומי יחד עם פעילות שטח של נוער שינוי. אני בטוח שתגרום לנוער לשגשג ולהצליח! הרבה הצלחה במשימתך הקשה אך הראויה ! שלך, אסף.

tapr

New member
מזל טוב! :)

יוראי, אני מאחל לך בהצלחה בתפקידך החדש! אני מאמין שתוכל לקדם את הנוער ואת מטרותיו, ותצליח להביא אותנו לרמות חדשות! וכל הכבוד! :)

kundason2003

New member
איזה מזל שאני יודע דברים מראש

כי כלום לא מספרים לי יותר. מזל טוב!

EO117

New member
מזל טוב יוראי!!!

כולנו מאחלים לך בהצלחה כיו"ר הנוער החדש של נוער "שינוי", את הברכות והאיחולים ממני כבר קיבלת, וברכות להיותך הופך להיות אדום... עלה והצלח, אלירן

מזל טוב יוראי :)

מזל טוב יוראי, אמרתי לך כבר מזל טוב במסנג'ר, אבל שוב שיהיה לך בהצלחה בתפקיד החדש, אני בטוח שאתה תיקח את הנוער לדרכים חדשות והישגים חדשים, בדיוק כמו קודמיך בתפקיד. אז שוב בהצלחה ותראה לכולנו מה אתה יכול :)

ברוך הבא לתפקידך החדש

ומזל טוב על הבחרותך. התכניות כבר מוכנות, התקציב כבר אושר- כל מה שנותר לעשות, זה לסמן וי :) בהצלחה.

תודה רבה ! ../images/Emo13.gif

תודה רבה לכולכם על הברכות ! אני בטוח שכולנו יחדיו נוביל את נוער שינוי להיות תנועה חזקה, גדולה, פועלת ומשגשגת ! לכל בקשה ושאלה, אני אשמח לענות ולעזור. שיהיה אחלה שבוע, יוראי.

shemesh boy

New member
מזל טוב

בהצלחה בתפקיד הבחדש. תייצג אותנו,הנוער,בכבוד ובצורה טובה.

CableGuy87

New member
מזל טוב ליוראי!

מזל טוב יוראי! בהצלחה בתפקיד החדש! המון הצלחה ושיהיה לך כיף :))

למעלה