מזל טוב לטליה...

אבו-דני

New member
מזל טוב לטליה...

--- רכשו לה סוסה לבת מצווה סוסה שגדלה בקיבוץ חמדיה אמנם במצב ירוד..אבל יפה..יפה חבל´ז..מחר בבוקר רכיבה ראשונה

אבו-דני

New member
ירוד יען כי

--- היתה המלטה מי ששר עליה לא הבין או לא רצה לדעת שצריכה יותר אוכל יותר טיפול כי היא אוכלת עבור שניים... אבל עכשו זה הסטוריה בעוד חודש..היא תהיה דנדשה

*Trinity*

New member
זה מזכיר לי מקרה...

כשרכבתי בחוות הקאנטרי היה שם סוס סטיילון צעיר שברח לילה אחד מהאורווה (זה היה קורה הרבה בלילות) ונכנס כנראה לאורווה של נקבה דורשת. בבוקר מצאו אותו משוטט בין האורוות ולא עלו על זה שהוא אולי נכנס אליה. במשך מספר חודשים הסוסה התחילה להשמין וכבר לא קפצה כל כך טוב, ופרנקי החליט לתת לה פחות אוכל ולהעביד אותה כדי שתרד במשקל (הוא אפילו לא טרח לקרא לוטרינר שיבדוק אותה). בכל אופן, במשך כמה שבועות הוא העביד לה את הנשמה עד שלבסוף היא הפילה את הסייחים (היו לה תאומים). זה היה ממש נורא!! אני הגעתי לחווה ואמרו לי שהיא הפילה, ואפילו לא ידענו שהיא בהריון!!

*Trinity*

New member
וואלה, לא זוכרת...

כמו שאמרתי זה היה לפני בערך 12 שנים. אבל אני זוכרת שזו היתה הסוסה של ננסי. ןהיא היתה סוסת דרסז´ בעיקר. בגילי הזיכרון כבר לא משהו..

אורלי 2

New member
אתה טועה בין שני מיקרים

הסוסה הייתה פאמפקין והיא ילדה סייחה מקסימה שגדלה להיות סוסה מקסימה ואף אחד לא מת. אחרי זה הייתה לאותה סוסה הפלה טיבעית עם תאומים אך זה לא קשור. חוץ מזה אף אחד לא העביד אותה בפרך.

למעלה