מזל טוב לזוכות.....

מזל טוב לזוכות.....

מזל טוב לזוכות.......בתחרות אבק כוכבים........אז יאללה, תארזו ותתכוננו לנסוע לאילת....... אני קצת מאוכזב....כי לא התפשטתן......לא חשפתן חוטיני......לא ראיתי קצה של חזיה.....גם לא עינטזתם בריקודים סקסיים.....לכן אני קצת מופתע שתפוז נתן לכן לזכות......בלי להתפשט קצת = בדרך כלל אין פרס.....אבל בכל זאת = ברכות לזוכות......תסעו לאילת.....אני כבר נמצא כאן....(באילת)..... אולי ניפגש בחוף......אז מזל טוב לזכייה....... קשקשני (באחד החופים של אילת....אולי יורדים לטאבה...) 17.5.2004 שעה 1335

angel shani1

New member
תודה רבה קשקשני

זו הברכה הכי יפה שראיתי עד עכשיו:) זכית בתחרות :אבק הברכות..." חחחח סתם *שרון*

1עליבאבא

New member
מזל טוב לאורן מהמבוגרים

בואו לא נישכח לאחל מזל טוב לאורן אתה והשותפה שלך סגולה הייתם 10 אדיבים סבלניים כלפי הסוטים למיניהם אז....... נקווה לראות אותך גם בעתיד

גודל הציפיה כגודל האכזבה

מזכיר לי קצת משהו.......... מהעבר.... אתה בטח זוכר קשקשני אחי האהוב.... כולם הכתירו אותנו כמנצחים ואז נחשפה השערורייה והפרשה הגדולה ! אז פליז דונט האאאאאאא דונט! (המבין יבן....) סלמת שלומי פרץ משכונת העוני והמצוקה, בקרוב בפרוייקט וואי 2

Dj Toon

New member
אני אישית חושב

שלא מגיע להם הם בסך הכל משדרות קצת זמן וYAKI כבר פוא מההתחלה זה שהם בנות לא מצדיק את הזכיה YAKI צריך לזכות

1עליבאבא

New member
היי מרוקאי

אהה? איפה אתם מה קורה אח שלי מאז לא ראינו אותכם זה שהייתה שערוריה אנחנו יודעים וזה שאתה היית צריך לזכות גם את זה אנחנו יודעים אבל.......למה אנחנו צריכים ליסבול בזה שהיפסקתם לשדר אפילו סתם בשביל הכיף אההה? דונט אההההה אה?

so so3

New member
מה? מתי הודיעו על הזוכות? מי זכו? ו

מה הן מקבלות?

למעלה