מזל טוב להולדת התאומים של NPH ודייויד בורטקה!

Ayelet 363

New member
מזל טוב להולדת התאומים של NPH ודייויד בורטקה!

ניל פטריק הריס כתב בטוויטר שלו, בערך לפני 10 שעות: Babies!! On 10/12, Gideon Scott and Harper Grace entered the Burtka-Harris fold. All of us are happy, healthy, tired, and a little pukey. ולמי שרוצה, הטוויטר שלו: http://twitter.com/actuallynph אז... שיהיה להם המון מזל טוב!

מגניב להם :)

כבר איחלתי להם מזל טוב וכו' בטוויטר. קשה לי להבין את הטעם שלהם בשמות, זה טיפה מזעזע אותי.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאוי ציטטתי גם../images/Emo6.gif לא שמתי לב שגם את

בכל מקרה המוווון מזלטוב, זה כזה חמוד!!!

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif גמאני

אני גם רוצה תאומים\תאומות בכל מקרה. אמא שלי עצבה אותי ואמרה שלא יהיו לי כי זה "קופץ דור" (לי יש תאומה, וקיימת טענה כלשהי שזה "קופץ דור"- כלומר, הדור הבא לא יכול להיות דור של תאומים, אבל אחריו), אבל למזלי אני לא מאמינה בזה... אני יודעת שיכול להיות שהסיבה שאני רוצה תאומים\תאומות היא בגלל החוויה הסובייקטיבית שלי, שאני לא יודעת מה הייתי עושה בלי אחותי... אבל אני בכל זאת רוצה.

Ayelet 363

New member
אכן ../images/Emo13.gif

וכמו שאמרתי, אני גם לא מאמינה שזה "קופץ דור" (אני יודעת שלא לכל התאומים יש תאומים, אם בכלל... אבל אני בכל זאת לא מאימנה שזה בגלל משהו כזה).

Ayelet 363

New member
וגם אם לא...

רק כדי להבהיר משהו- זה לא שאם לא יהיו לי תאומים אני אכעס או משהו, אני יודעת שכל ילד\ה זו ברכה, זו אני ספציפית שלא הייתי שורדת בלי אחותי...

למעלה