מזל טוב לדוויק!!! דה פאקינג PR!
K Kaplan3 New member 27/5/05 #2 מזל טוב גבררר../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif תעשה חיים, תשתה כאילו אין מחר ותשמע 5 טון מוזיקה
F FunkyGiraffe New member 27/5/05 #5 יא מאן מזל טוב יא פרבר! רק היום נסעתי עם גיל שיידי בקו כפר סבא תל אביב 149 של דן וראיתי במושב האחורי מדבקה של מתוך הזוהמה אחרי שניסו לגרד אותה מהקיר וזה לא הצליח
יא מאן מזל טוב יא פרבר! רק היום נסעתי עם גיל שיידי בקו כפר סבא תל אביב 149 של דן וראיתי במושב האחורי מדבקה של מתוך הזוהמה אחרי שניסו לגרד אותה מהקיר וזה לא הצליח
F FunkyGiraffe New member 27/5/05 #8 תארגן לי בדואר אחת או שניים! המארז שלי נהיה סטיקרייה! מהיום יש עליו גם אחד של דיבור צפוף ויש בו גם את אמרות השפר הבאות - "יוגלו החרשנים! (האגודה למלחמה בהשכלה)" "תעזבו אותי בשקט! (תנועת הנוער האובד)" פעם היה לי גם את "כמה רוע אפשר לבלוע" אוריג'ינל!
תארגן לי בדואר אחת או שניים! המארז שלי נהיה סטיקרייה! מהיום יש עליו גם אחד של דיבור צפוף ויש בו גם את אמרות השפר הבאות - "יוגלו החרשנים! (האגודה למלחמה בהשכלה)" "תעזבו אותי בשקט! (תנועת הנוער האובד)" פעם היה לי גם את "כמה רוע אפשר לבלוע" אוריג'ינל!
K KarenTheGoddess New member 28/5/05 #10 קצת באיחור, כן אבל מזל טוב לגבר עם הפליקים הכי טובים בפרברים הרבה אושר והצלחה בהכל!