מזל טוב לד´לורד!!!

Mad-DawG

New member
מזל טוב לד´לורד!!!

|עוגה| |נרות| |בלונים| |בלונדינית| |עוגה| |נרות| |בלונים| אני רוצה לברך ולאחל מזל טוב לד´לורדדדדדדדדדד, אל קינג דה גרנצ´ו - אמיר כפרה עליך! |עוגה| |נרות| |בלונים| |בלונדינית| |עוגה| |נרות| |בלונים|

RiNaTiT

New member
|במזל טווב!!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo65.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת...לאמיר!!!!
מזל טווב עד 120...!!!!
המון הצלחה ואושר.... ואת הברכה המקורית והכי יפה שהייתה לי כבר רשמתי לך!!!!!!
אז המון מזל טוווב ...!!!!!
טווב קצת הגזמתי....חיחיחי
"תנו למוזיקה להוביל אותכם לעולם טווב יותר"
Peace&Love all Rinat

volatile

New member
מזל טוב איש יקר!

שיהיה לך כל המזל בעולם! שתמשיך לעשות מה שאתה אוהב עד 120, שתצליח בראפ ושתמשיך להיות כמו שאתה! פלג.

volatile

New member
מזל טוב איש יקר!

שיהיה לך כל המזל בעולם! שתמשיך לעשות מה שאתה אוהב עד 120, שתצליח בראפ ושתמשיך להיות כמו שאתה! פלג.

TakTik

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo78.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gifמזל טוב

מזללללללל טובבבבבבב מנהל חנון ורחום שלנו

בלייז

New member
מזל טוב אחי...

אני עוד לא ממש מכיר אותך אבל שתצליח גם כמנהל הפורום ,גם כראפר ובכל מה שתחפוץ... מזל טוב!!

moshe one 24

New member
מזל טוב אחי ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo104.gif

עד ...............

TeeAnTee

New member
../images/Emo49.gif !!! ../images/Emo49.gif

מזל טוב אחי! כל מה שאתה מאחל לעצמך אני מאחל לך! עד ___ (השלם את החסר
)

kref

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב אנ י לא ממש מכיר אותך אז אין לי ממש מה להגיד אז פשוט מזל טוב

../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif מזל טוב מתוק ../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

אני ראיתי ועודני רואה הרבה אנשים בחיים שלי, אבל מעטים מאוד מהם ניחנו בקסם אישי מיוחד כמו שלך. אז אולי עדיף לי כבר לאחל להם אף לו רק חלק ממנו..
יום הולדת שמח

double M

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif

da^Lord

New member
פשש.. תודה לכם

אני מעריך את זה מאוד. אוהב את כולכם, מקווה שאתם יודעים את זה. אחח אני זוכר את הפעם הקודמת שהיה שרשור דומה.. כל כך מהר עברה שנה?
תודה נשמות.

DoubleD

New member
רציתי להגיד משו...

.....שיט! שכחתי !! אה כן !, M ~ A ~ Z ~ A ~ L T ~ O ~ V
הרבה שמחה וטוב, ואושר ועושר ומלאנטלאפים משאלות שיתגשמו והצלחה!!!!
U KNOW !
|נשיכה|DouBle-D-

micL

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

רק מזל טוב (תמציתי)

crazy eliaz

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif|מזלט

למעלה