מזל טוב לאסף! שהיה לו מומולדת ביום שני והוא לא טרח להודיע!!!!!!
ה היחידה דורי121 New member 10/7/04 #11 תמונות יפות!! אהה ומזל טוף לאסף(אפילו עם אני בקושי מכירה כאן מישהו),מקווה שתצליח במה שאתה עושה(מה אתה עושה?לומד)וזהו!LOL
תמונות יפות!! אהה ומזל טוף לאסף(אפילו עם אני בקושי מכירה כאן מישהו),מקווה שתצליח במה שאתה עושה(מה אתה עושה?לומד)וזהו!LOL
ק קטרפי New member 10/7/04 #10 מאיפה התמונה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif ואסף המון המון זעיר ללא טייס אפילו שכתבתי לך כבר
מאיפה התמונה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif ואסף המון המון זעיר ללא טייס אפילו שכתבתי לך כבר
H Houndour New member 10/7/04 #7 מזל טוב אסף! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo79.gif
Y Yuske New member 10/7/04 #8 אסף, המון מזל טוב!!! עד 568 ועוד כמה שנים! מי ייתן ו....לא יודע אין לי כוח להמשיך אבל נתאמץ אז מי ייתן וגרביל מיוחם ייתן לך לחם מזהב. מה תעשה עם הלחם? אל תשאלא אותי אני סתם כותב שטויות.
אסף, המון מזל טוב!!! עד 568 ועוד כמה שנים! מי ייתן ו....לא יודע אין לי כוח להמשיך אבל נתאמץ אז מי ייתן וגרביל מיוחם ייתן לך לחם מזהב. מה תעשה עם הלחם? אל תשאלא אותי אני סתם כותב שטויות.
כ כאילוו דה נה New member 12/7/04 #14 "קצת"באיחור אבל../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif../images/Emo49.gif../images/Emo127.gif