מזל טוב לאיש

BobMarly

New member
מזל טוב לאיש

והרבה הצלחה. רציתי רק לציין שאורגנים משמשים כאבני יסוד במוסיקת הרגאיי אותה אני מוקיר ומעריך. השילוב היוצא מהכלל של אורגן, גיטרה חשמלית (עדינה) , כלי נשיפה(חצוצרות ,סקסופונים דווקא בלי קלרינט), וכמובן המקצב וההרמוניה , נותנים למוסיקה הזו אופי שקשה לטעות בו. יחד עם זאת תוציא את כל הכלים ותשאיר אורגן עדיין יהיה לך מזהה לרגאי למשל שירו של מארלי No Woman no cry, בתחילתו מלווה רק באורגן ולאחר מכן מצטרפת הגיטרה. ושוב בהצלחה רבה !!!

BobMarly

New member
אגב בעבר

איפה שהוא בשנות השבעים. היה אורגניסט מצויין שנקרא קלאוס וונדרליך. היו לו דומני שני דיסקים עם נעימות פופלריות , ג'אז , ועוד. מישהו שמע עליו? אני לא בטוח אם הוא לא מבצע גם את הנעימה הידועה Hang them high!!!

אני רואה שהתייחסו לשם

בפורום אחר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=244&msgid=19702570 עכשיו שקיים פורום אורגנים אולי ננסה לדלות פרטים נוספים על קלאוס וונדרליך
יש מצב שננסה לאיית את שמו באנגלית כדי לעשות חיפוש בגוגל
עוד מעט ר' בוב אני מאדים אותך גם בפורום הזה

asaf2000

New member
ר' איש הרוח, מזל טוב לפורום החדש

ראיתי את הפורום ברשימת הפורומים החדשים וישר פתחתי את תיבת המסרים כדי לכתוב לך עליו אבל פתאום שמתי לב שאתה המנהל
בהצלחה

Bassיסט

New member
אחי שכחת את המרכיב החשוב בראגיי...

המרכיב המוביל במוסיקה הזאת!!! הבס!!!
אם תצתרך אותי אני לשירותך חחחח אני פשוט חולה על ראגיי!!! אני לא שומע הרבה אבל אני מנגן את זה הרבה!!

למעלה