~*~*~מזל טוב לאורן~*~*~

Seto¥Girl®

New member
~*~*~מזל טוב לאורן~*~*~

מזל טוב אורן, המון ברכות ואיחולים מכל ה
שתקבל המון
|מתנה| שתמיד תחייך ולא תראה מגוחך כמו
שיהיה לך רק טוב בחיים שיהיה לך מתוק וסופגנייתי, ושיהיה לך תמיד אחלה בחלה בעולם! (סורי שאני לא משקיעה, יש לי מחר עבודה בטכנולוגיה ד-ח-ו-ף!!!!!!!) וחסר לי מלא מידע... אז אורן, רק שתדע, אני אוהבת אותך ואחרי שאני אסיים דבר ראשון הצפת תמונות!!!!!!!! (וכדור אספירין גדול מאוד) תמיד תזכור אורן: אתה יחיד מיוחר חמוד מתוק מתחשב מצחיק ועושה 4 יחידות באנגלית!!!!!!!!! אז אני מדברת בשם כל הפורום שאני אומרת ש...
מזל טוב ועד מאה ועשרים שנה!!!!!!!! אוהבים, חברי פורום דיג'ימון שאין לי כוח לנקוב בשמותיהם, הבישים ואני! (שהיא גם חברת פורום דיג'ימו במקרה, למרות שאני אחת חראית..)

niena

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif

מזל טוב! מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!

OFIRB9

New member
מה!? דאמט!!!!!!!!!!

אני לא בבית!!!! :(((( טוב אבל כשאני חוזרת אני משרשרת פה את כל המאה ומשו תמונות שיש לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב אורן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לשלוח לך מתנה בדואר דחוף!!!

moon flower

New member
ה-אי ^^ מזל"ט!

אורן-צ'אן מזל"ט, פאנגירל יקרה ממין זכר ואחי האבוד ששב מארגנטינה בשביל לנקום את מותו של קומגארו ^^; מאחלת לך המון מזל"ט! וגם המון בישונן מסביבך ^^ (יווו @.@ אפילו ציירתי ריינמון כמתנה) אז עד 188 לא כולל מע"מ (לא כולל מע"מ זו מסורת שיש לכבדה -.-) ושיהיה לך רק טוב בחיים ^^

Dark SpaWn

New member
מטוס זעיר ללא טייס אורן !

סליחה שטיפה איחרתי האינטרנט כבר חודש לא עובד אם אני יצליח לשכנע את אופיר אני והיא נכתוב לכבודך מערכון קרמבו מחבתים

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif

שיהיה לך תמיד רק טוב ושלעולם לא תפסיק לחייך(אני גרועה בברכות אבל הכוונה מכול ה
)

OFIRB9

New member
כולם!

ביום שישי בתשע (וגם אתה אורן בלי תירוצים) בואו לצ'ט לחגוג לאורן!!! מי שלא יהיה הוא לא חבר!
חחח

יא אני עוד רגע מסמיק

איזה נשמות אתם תודה תודה תודה(סורי שזה באיחור) ואופיר את שמה אותי במצב לא נעים כי חברים שלי חוגגים לי יום הולדת ביום שישי

ועוד דבר

אני!!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!נשמה!!!!!!!!!!!!!! (את הסיבה אני חושב שאת יודעת כבר בעל פה)

OFIRB9

New member
אני לא יודעת! למה שלא תספר לנו!?!?

אתה כן נשמההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!! ועכשיו לציור שהבטחתי, דאמט הוא לא צבוע כי התוכנה הזו מחורבנת! ואני חושבת עוד מעט אני לשים עוד בשבילך!

OFIRB9

New member
ציור 2

נקווה שאני לא אצתרך להקטין אותו כל כך כדי שיסכימו לשים לי אותו גאד דאמט! ועוד דבר, זו אני, הגרסה ה"טובה" של מישל

OFIRB9

New member
עםתרקבו היא לא תראה כמו הרע...

ועכשיו ה"רעה" שמשום מה נראהל י שיצאה יותר טוב ספון מכיר אותה אישית היא כסחה אותו בקרב! מואהאהאה

OFIRB9

New member
ציור 4

ככה הייתה נראית מישל עם היא הייתה דמות מאמג''ס

למעלה