מזל טוב לאדידס!

מזל טוב לאדידס!

איך גדלת בשנה, מי היה מאמין? אני מקווה שהשנה ההורים בכל זאת יענו לבקשותיך הרבות ויקנו לך את האופנים שעליהם את חולמת. ... וכמובן, שיתגשמו גם כל משאלותיך האחרות! מזל טוב! ושיהיה לך מוצלח...! א.מ.
ואחד לשנה הבאה:

miss tamborin

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

יוםפ הולדת שמח, שכל משאלותייך ייתגשמו..כל הסיפור...

יומולדת שמח לנעלולית !!! ../images/Emo65.gif

היום ה-16 בפברואר אך לנעלולית שלנו (הלא היא נעל הספורט הידועה בכינויה אדידס) יש יומולדת דווקא 17. הרבה מזל טוב ושמחה אין קץ. זה המקום לשרשר ברכותינו ואזהרותינו לגבי העתיד הצפון לילדה. רק אוסיף משאלה קטנה: אין לי בעיה שתעברי טסט, אך בו במקביל שיעבור החוק האוסר על תושבי הדרום להגר לאיזור גוש דן עם מכוניותיהם. מספיק לי הנוער הקלוקל שנוהג פה.

Reznik

New member
|מזל"ט| לך אדידס!!

שכל משאלותייך יתגשמו.... ונו יש לך תשובה

resputin

New member
מזל טוב!../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif|אפי היקרה|

זיו25

New member
אבל... אבל...

כתבתי לך מזל טוב בשרשור הבוקר טוב
לא ראיתי את השרשור הזה... נו , ניחא.
מזל טוב !
שלך, זיו.

n k

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo77.gif

d@r121

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

Idan91

New member
עדי!!! ../images/Emo187.gif

המון המון מזל טוב! לא ידעתי שאת מזל דלי. יפה לך.
(מה יחסך לדביקונים, אגב?
)

adipo

New member
קולולולולוווווווווווווווווווו

מומולדת לאדידס! בתופים במחולות!
בשם מועדון העדיים- אני מאחלת לך רק אושר והצלחה בכל מקום שתזדקקי לה! אין יותר מדי חידושים בפי מפאת ריקנות מוחי לאחר יום ארוך בבי"ס... אז אקנח ב-
חיבוקיייי!!!!!!!! מזל מצויין! יום טוב וחג שמייח עדי happy birthday to u חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר o ya yaaaaa

Michelin

New member
מזל טוב.

שלל איחולים, ברכות ומחמאות אין ספור לרגל מומולדתך השבעשרה. פסוקו: מישה קורץ לך.

למעלה