סתם בא לי.......
חיילי צה"ל מחפשים מידע. נכון, אפשר לדבר על מידע מודיעיני, אבל אפשר גם אפשר להתייחס למידע כאל רכילות במלוא מובן המילה. נינט טייב, שי גבסו, יואב שוורד, רודריגו גונזלס - מה אתם יודעים עליהם? בצה"ל, כנראה, יודעים יותר...לחיילי צה"ל בחודשים האחרונים יש עבודה רבה. לא. לא מדובר בהנפקת צווי 8 למילואימניקים, או בשיפור תנאי השירות לחיילים בסדיר. לא ולא. חיילי צה"ל עסוקים באיתור פרטיהם האישיים של כוכבי התכניות "כוכב נולד" ו"קחי אותי שרון". התיקים הכי מבוקשים הם של סמלת (במיל.) נינט טייב, של רב"ט שי (הו פמלה) גבסו ושל שירי מימון, שאמנם סיימה זה נכבר את שירותה הצבאי, אך עדיין מהווה מוקד עניין. הנבחרת של "קחי אותי שרון" לא מפגרת מאחור, ומספקת שלושה תיקים פופולאריים ביותר. מדובר, כמובן, בשרון איילון, יואב שוורד ורודריגו גונזלס. את הדברים מפרסם העיתון "במחנה", ומוסיף כי אחד הפרטים היותר מבוקשים הוא ציון הקב"א (קבוצת האיכות) של כל אחד מהכוכבים. באגף כוח האדם בצה"ל, שמטפל בנושא, לא מתרגשים מהתופעה, ואומרים כי מדובר בכוכבים ליום אחד. את המקום הראשון במדד הניסיון לדלות פרטים אישיים לוקחים בקלות הדוגמן דודי בלסר ויעל בר-זהר. "יש יחס ישר בין הופעה של פרסומת חדשה של חברת האופנה שבר-זהר מפרסמת לכמות ניסיונות הכניסה לתיק שלה", מספר ראש המדור, סרן אמיר מילס. סקרנות החייליים חוצה גבולות של מין, גיל וחיל, כך מסתבר. בקרוב תועמד לדין קצינה בדרגת רס"ן שגילתה עניין מיוחד ביואב שוורד. פרט לה נשלח אחד המחטטים לשבוע במחבוש, וקצינה נוספת רותקה במשך חודש לבסיסה. בחודשים האחרונים ניתק צה"ל ממערכת המידע "BIMS" מאות חיילים בשל עבירות דומות. מי אמר שקל להיות כוכב...