מזל טוב, הגיע הזמן!

shalti

New member
מזל טוב, הגיע הזמן!

קראתי את השרשור פה על רייסטלין וקרמון, ותמיד חשבתי שבאיזשהו שלב קרמון יקלוט מה הוא עושה וישחט את אחיו, אני מכיר את ההרגשה, וכבר קרה שרדפתי אחרי אחד מהאחים שלי עם סכין או מטאטא, אבל זה כבר סיפור אחר כבר הבנתם שאת רייסטלין אני לא סובל, וגם את קיטיארה, הדמות הכי אהובה עליי הם בעצם צמד, גדילן קל רגל ופיזבאן (זיפנאב ועוד המון וריאציות של השם הזה) שעות על גבי שעות שאני בוכה מצחוק, גדילן חסר הפחד ופיזבאן שמשחק אותה חסר מוח (אם מישהו קרא את שער המוות יודע על מה אני מדבר) את תניס תמיד חיבבתי(אמרו פה משהו על שתניס משחק אותה, אני המנהיג הגדול, זה בעצם נפל עליו, ומדי פעם הוא מדבר על זה, זו לא ממש היייתה החלטה שלו) רציתי להיות כמו סער, רק בלי כל הדרמה המוגזמת גדילן וחלמיש הרגו אותי מצחוק כל פעם, בקיצור, גדילן הוא הדמות החביבה עליי ביותר. שיהיה רק בהצלחה שאלתי

SaberTooth

New member
תהיות בנוגע לגדילן קוץ רגל...

הדמויות בספרים בנויות בסיגנון D&D, כלומר שכל דמות בנויה על אדם אמיתי שקיים במציאות, ככה יותר קל לסופרים להשאר עם הקוים הכללים של הדמויות ולהחליט מה הן יעשו במצבים מסויימים על-פי אותו אדם שהן בנויות עליו. ועכשיו נחזור לנושא, אם גדילן אכן בנוי על אדם אמיתי הוא כנקראה בנוי על ילד, אתם לא חושבים
אני לא מצפה מאדם בוגר להתנהג כמו גדילן ולצאת אל לב הסכנה בלי חשש בליבו, בטח ובטח שלא להתנהג בצורה ילדותית כזו...

shalti

New member
נראה לך שיש ילד כזה?

מישהו בסגנון דני השובב?

Ophel McNeil

New member
לא.

זה מצוין במפורש, שהחבורה שנפגשה עם טרייסי היקמן ומרגרט וייס היא בוגרת, כעיקרון זאת קבוצת חברים שלהם. אני לא בטוחה בקשר לכולם, אבל את רייסטלין אני יודעת שמגלם אדם בשם טדי. אגב, ההרפתקאה של רומח הדרקון בכלל התחילה בזק טרות´, והשה"ם היה היקמן.

כן..

הוא מתואר כילד כי הוא לא מבין את הסיכונים בשום דבר. הוא גם קליפטומן בנוסף (תכונה יחסית נפוצה בילדים קטנים שעדיין לא מבינים את מושגי השייכות של החברה) וגם הוא סקרן תכונה שמאד מאד נפוצה בין ילדים קטנים ! (שאלות ה"למה?"). הגמד

La Gamba

New member
זה די ברור שגדילן הוא

קנדר, כלומר קינדר, כלומר ילד בגרמנית. (כמו קינדר גארדן)

למעלה