מזל טוב בן

מזל טוב בן ../images/Emo141.gif

להביט בך מהצד... לראות שלא תמיד קל... לדעת שיש בך המון כוחות... ולהאמין... הכי שבעולם...להאמין בך. אותי כבר מזמן שכנעת...שאתה הכל יכול... עכשיו תורך...להשתכנע. רק תאמין כמוני...בך. והעיקר...לא לפחד כלל...לך קדימה... סע...תמריא...המפתחות ש'ך בפנים...הם מתאימים. ואני תמיד איתך.
מזל טוב בן שלי
12

N D R

New member
../images/Emo65.gif באיזה גיל מתחילים? ../images/Emo65.gif

המפתחות בפנים, הא... איך שאני מכיר אותו אל תתפלאי אם האפלהאוז תחנה כמו תמיד אבל המפתח של האזעקה לא יהיה בדיוק באותה התנוחה... ועכשיו אליו: יום הולדת שמח נודניקון. מאחל לך המון אושר ואושר עם נגיעות של אושר. עלה והצלח בכל התחומים ואל תשכח לזכור אותי כשתהיה גדול את התואר הראשון במינהל עסקים כבר סיימת. סחר חליפין קטן עליך. מה כבר נשאר? לקחת ת'מפתחות של אמא... תרשום לך את ההצעה שלה (ממליץ לך על copy & paste). המון מזל טוב ויום הולדת שמח

R a c h e li

New member
מזל טוב מלאן....

מתנה לשנה הראשונה ממני לא קיבלת מתנה לשנה השניה ממני לא קיבלת לדעתי אתה יכול לגבות ממני ריבית דריבית
ואם לא מבין ריבית דריבית תשאל את אמא היא תחפש בגוגל
יום הולדת שמח מתוק, אוהבת אותך אוהבת את היופי שבתוכך. ורק תשים לב, שלא שמתי הפעם נשיקה למה אני מתכוונת לתת לך אותה על אמת על הלחי .........

shovalit35

New member
|á́åï|מזל טוב לבן|&aac

יום הולדת שמח הרבה אושר והצלחה לילד והרבה נחת לך אמא יקרה

my sunshine

New member
../images/Emo65.gif ילד מתוקקקקקקקק ../images/Emo65.gif

אז מתנות חייבים לך, ועוד כמה דברים... נשיקות ת'לא נותן שיתנו לך. סחר חליפין איתי לא ממש מצליח לך. אבל אפילו שנדמה לי שאתה יודע, רוצה להגיד לך שוב: אוהבת אותך
המון מזלטובים ילד מקסים שיהיה לך בהצלחה בכל דבר שתרצה בחיים תמשיך להיות מי שאתה ומה שאתה.

° זואי °

New member
ואי ואי ואי

איזה יום חשוב, איזה יום מרגש. ילד שלה! שהוא בדיוק כמוה, מקסים, חכם, עם לשון חדה ועם נשמה ענקית. מאחלים לך חיים הכי מאושרים שרק ישמאחלים לך שמחה בלב. מאחלים לך שתמיד תהיה מוקף רק בדברים ובאנשים שעושים לך טוב. מזל טוב מותק. מאיתנו, זואי וכל המשפחה (השנה שסק הצטרף בלי בעיות לברכות ומישל קצת נמנעה אבל איימנו עליה בגילוח והיא ישר הצטרפה)
(כי חייבים אייקונים וצבע)

maof

New member
מר' בחור....../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

כל שתבקש לו היה
רוץ ילד ואל תעצור תהיה הרוח בצמרות העצים תהיה דרקון של מים עמוקים
חבר שלי אוהב אותך
עוף גוזל חתוך את השמיים טוס לאן שבא לך רק אל תשכח יש נשר בשמיים גור לך. מעוף

Rinattt

New member
מזל טוב לבן של קוקו ../images/Emo65.gif

עם אמא כמו שלך בטח אין רגע משעמם