מזל טוב באקי צ'אן ליום הולדתך ה14

JeeChan

New member
מזל טוב באקי צ'אן ליום הולדתך ה14

שיהיה לך המון המון מזל טוב :] שתהיה עוד שנה מלאת שונן איי ויאוי ושל כל דבר אחר שאת אוהבת :] את מלאך בעלת לב זהב (ולא אני לא מגזים) :] מתחשבת ונלחמת למען זכויות לחיות, צמחונית ולמעשה בעלת אידיאולוגיה כה משמעותית בגיל כזה צעיר *מוחא כפיים* שיהיה מזל טוב ויום הולדת שמח D: ממני אור :]

מזל טוב..

JeeChan..,מאוד מתחשב מצידך לאחל לחברתך..מזל טוב ליום הולדתה. אני משער שאתן בוודאי חברות טובות..,ומאחר וזה ככה..,אני משער שאף אחד לא היה מהסס..,או שמא..,חושב פעמיים לאחל לחברו ברכה ליום הולדתו..,(כמובן שאני פונה פה גם ללשון נקבה..,למרות שאני כותב זאת בלשון זכר..) יום טוב לכם.. Dark-Magician

JeeChan

New member
אממ אממ *חיוך מבוייש* אני בן :]

וזה ברכה לידידה טובה :]

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אוה, מזלטוב. ^-^

אני לא קשורה, אבל בכל זאת. =] עד 120, המון בריאות, אושר והצלחה. הרבה סטו/קטסו [למרות ש'ני מעדיפה סטואטמו.
] ויאוי כפי שאהבה נפשך. O: אמ, מומולדת שמח. D:

SasuNaru

New member
גררר אור יא זונע פותח בכל מקום ../images/Emo11.gif

מזל טוב מותק!!! שכל משאלות היאוי שלך יתגשמו~~ ואם יש אחרות אז שגם הן ^.^ אה אני מתה עליך *___* מזל טוב עד 1007356767360 [אפשר לחיות עד שם!! אני יודעת שאפשר ><] שהרבה תמונות גאררה לי יופיעו משום מקום ויקפצו לך על מסך המחשב~~ X3 תמשיכי להיות מתוקה מקסימה ודואגת כמו שאת!!! את יודעת שאני אוהבת אותך ואאנוס אותך בכל פינה שאראה אותך 3: אז שוב~~ מזל טוב~~~~~~~!!!!!!!!!!!!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif תודה רבה לכולן :}~!

מחר יש לי טיול שנתי וזה כבר ההודעה השישית שאני פותחת בעניין, אז אין לי זמן לכתוב הרבה אבל פשוט תודה על הברכות המקסימות ועל התמונות (
סטוקאטסו
!!!) ומחר טיול שנתי והורים כועסים עליי למטה "ענברתרדילמטהמחרטיולשנתי!!" אז פשוט הרבה הרבה תודה :O!

|הצתה מאוחרת| מזל-טוב~! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

המון בריאות, אושר, יושר, הצלחה והמ, *השלימי*.
עוד ארבע שנים נותרו לך בכדי להפוך לחוקית.
עד מאה-ועשרים-אלף שנים.
יומולדת שמח.
^^~

*מאחרת כרגיל* מזל''ט באקי^^

ועוד שנים רבות מלאות בישים?^^ גומנה שלקח לי זמן@@; פעם ראשונה בחודש הזה שאני מסתכלת בפורום XD

למעלה