מזל טוב.....אבל....

fireman

New member
מזל טוב.....אבל....

תמיד יש אבל.... העמוד נראה דחוס מאוד וחיוור מאוד וחבל..... את הקישור לפורום הזה לא מצאתי....אלא מהכוונה של גולש בפורום המנהלים ע"י ציון מס' פורום ספציפי מה שאומר.....שהעסק קצת "מסורבל" תתנו לעמוד מרווח נשימה.....הוא נראה צפוף מידי במרכז כשבצדדים יש לו המון שטח לבן וריק.... וצבע....צבע ושוב פעם צבע....העמוד חיוור כמו בית חולים

tlingit

New member
מצטרפת למזל טוב ולהערה ויש לי שאלה

כל הכבוד על העבודה שרואים שהושקעה, ועל החידושים. רעיון הקומונות הוא נחמד מאד, ונראה לי שיוסיף מימד מרתק לתפוז ולקהילות שבו. בכלל ההפניות לחלקים העיקריים ולנושאים פופולריים הן רעיון טוב. החלק של תפוז אישי נעים ומועיל (וראו הערה/שאלה למטה) והלוגו המסתובב ממש חמוד בעיני. כהערות גם לי נראה העמוד דחוס מדי ומציק בעיניים. אני לא אוהבת את האופנה החדשה של אתרים לעבור לעמוד בית מלא קוים ומפרידים, מורכב חלקים רבים, ועודפים על גבי עודפים של קישורים. לי זה מאד מעצבן בעיניים, ומקשה על מציאת התכנים שכן מעניינים אותי. למשל היה קשה למצא איך מגיעים לפורום הזה של התגובות. אני חושבת שהקונספט של מספר הפניות ראשיות לכיוונים עיקריים הרבה יותר עוזר ונעים. בנוסף, בחלק תפוז אישי ניסיתי לשחק עם התצוגה וגיליתי שאם מחקתי בטעות את כל ההפניות (כי דווקא התכוונתי להשאיר לי בתצוגה את הפורומים) אז אין לי דרך לחזור לדף העריכה של תפוז אישי - או שלא מצאתי דרך ברורה לחזור לשם (וזה מחזק את מה שכתבתי למעלה, שמרוב שהעמוד דחוס, קשה למצא מה שרוצים) אז אשמח אם תספרו לי איך חוזרים לערוך את תפוז אישי. עניין הצבעים נראה לי גם דורש שיקול נוסף - למה החלטתם לוותר על הצבע שאפיין את תפוז ויצר לו את הזיהוי? הכחול של תפוז היה חי ושמח. ברכות

יפעת*

New member
איזה יופי

סוף סוף יש קצת מקום לנשום בין נושא לנושא, הצבעוניות העדינה מאפשרת להתיחס יותר לפרטים האמיתיים, ורעיון הקומונות הוא ענק בעיניי. האייקונים של "עכשיו בתפוז אנשים" קטנים מדי ומצריכים התבוננות ארוכה, ולכן ערבוב הנושאים יחד קצת בעייתי בעיניי. אם משנים את סדר "אפשרויות הבחירה" אי אפשר לדפדף חזרה לדף הבית, אבל הרעיון עצמו נחמד, והעיצוב נעים. מזל טוב

למעלה