מזל טובב!!!!!!!

מזל טובב!!!!!!! ../images/Emo65.gif

מחר יש לטולי יומולדתתתת!!! טולי'לה המון המון מזל טוב יומולדת שמח עד 4070987609876 זה לא פשוט, סתם כך, לצאת באיזה רעיון כתיבה מקורי. אני יושבת כאן וחושבת, שצריך משהו אישי. משהו שיגע רק לך, שבאיזה אופן שהוא, יגדיר אותך: שאת אמא נהדרת? כבר אמרו לפני... שכמורה את נהדרת? שוב, שפטו לפני! שעושה, שטורחת, דואגת פועלת, תומכת... תמיד לטובה מטרתך מושגת!! אז אגע בעיקר בהיותך חברה כזאת שנוכל להטריד בעת צרה. מיוחדת, שנונה וכזאת סרקסטית, כל משפט שנאמר, ימתח לו אלסטית! המבט ב'יום יום' אינו אובייקטיבי. קשה, כן, קשה לעבור את היום ולאמר שהיה נהדר עד הלום. להרגיש שהכל מסתדר לטובה, שדברים נהדרים טמנה שנה בחובה. כי המון רגעים עוד תרצי להשיב מליון מטרות יומיות להשיג אך ראי, גם ראי עברה לה שנה, וראיה כוללת תבהיר משנתה: בריאות נאחל לך בראש וראשונה חיוך מבטיח, שיפתור כל טינה חיי שמחה פנימית ואושר גדול, כי את ראויה לו יותר מהכל!! בהמון אהבה
תמי

טוולייי אהובתיי ||||בלללוווןןןן||||

קודם כל ברכה משליי: טוליי אהובתייי אתת נשמה אמייתית! חברה טובה,אוהבת ותומכתתת! אניי כל כך שמחה שהכרתיי אותךך מתוווקהה! שיהיה לך בריאות אהבה אושר ועושרר! שתפגשיי את הבויז 673498573802930590 פעמיםםםם חחחחחחח יומלדתת ש=מ=ח=ח=ח=ח=ח=ח=ח=ח!!!!!!!!!! עכשיוו לברכותת יאפותת
המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות שיהיה לך המון עושר ואושר יושר וכושר וכל מה שתיקחי על עצמך לעשות... יצא הכי טוב שרק יכול להיות! המון הצלחה בכל השטחים והכי חשוב תמשיכי לעשות המון כיף במשך החיים ! עוד אחתת חחח
מזל טוב לכל החוגגים- מזל טוב לג'ירף, לפיל ולזוג שבלולים. מזל טוב גם לך היום, ומי יתן ויתגשם כל חלום. לאכול את התות הכי מתוק, להגיע להר הכי רחוק, לרחוץ באמבט הכי ריחני, לנסוע באוטו הכי צבעוני ועוד ריבוע ריק לכל מה שיתחשק... שיהיו לך הצלחות רבות היסוסים מעטים וכשלונות אפסיים. שתדעי להבחין בין רע לטוב בין אח רחוק לשכן או חבר קרוב שתמיד תזכורי שהכי בריא זה לאהוב. שילוו אותך בחיים הרבה מזל ורק טוב. טוליי כבר שלחתי לך אותהה אבל אני רוצה שכולםם יראו את הברכההה כי אני כל כך אוהבתת אותךך אחותיייייייי

litalg06

New member
מזל"ט כנסיי..

למרותת שאניי לא מכירה אותך כל כךך... המוןןן המוןןן מזללל טווףף תמשיכיי להיותת מתוקהה וכנסיי לאייסי שלי 240294394

טולי יפה שלי =]

מזל טוב עד 120 שנה אני חולה חולה חולה עלייך! שתיהיה תמיד תמיד שמחה ושכל חלומותיךך התגשמו! ויש לי מתנה בשבילך=] מקווה שתואהבי אותה מחר כבר את תראי חולה עלייך מוואאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההה

טווולי מאמי!!

מזל"ט!! עד 83765362593259339563563632598635538563953965398 שנים ויותר..חח אני מאחלת לך אושר,עושר בריאות וכל טוב בחיים! שכל מישאלותיךך היתגשמו ושיהו לך חיים מתוקים כמו אדם!!..חחח אני אוהב אותך המון המון!! נשיקותת... לאב יו מאמי!

טולעעעעעע

מזה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!! הרבה מזל אושר ועושר ו...בלה לבה בלה..חח לא טובה בברכות.. נ.ב- אוהבים אותךךךךךך המוןןןן

מזל-טוב טוווולי...כנסי בובע!!חח

אין לי ממש מה לרשום...חח....אז אני פשוט אומר הכל בתמונות ולא במילים!חחח
ולבסוף..
ממני עדידוש!!!

טוליי יפהה שלי (אמא מושלמת שלי)

מזלללללללללל טוווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!! אבא אמר לי שיביא לך פרחים במומלדת חחח חולה עליך חיימשלי מואהההההה

למעלה