מזל טובבבבב!

jordan bellamy

New member
מזל טובבבבב!

מזל טוב למאט בלאמי המדהים ! שפע איחולים וברכות ליום הולדתו ה-26... יאללה מה קונים לו?

daisy girl

New member
אותי!

סתם. [אותי הוא יכול לקבל בחינם] מזל טוב!

ramoni

New member
מזל טוב לאליל

"ויאמר מתיתיהו בן בלאמות; "ויהי מוזיקה" , והיה. ויראה מאתיתיהו כי טוב. ויהיה אור ואוריגין, ויהי שואוביז עד עצם היום הזה"

gloria23

New member
רם , תהיה בריא, הרגת אותי..חחחח

וואי, יומולדת למאת'יו..שיהיה לו רק בריאות ושימשיך לעשות לנו טוב על הלב,ושיבוא לישראל...מאת'יו חתיכת גאון שכמותך...
מזל טוב!!!

רם.......

לא ידעתי שהאדון "מתיתיהו בן בלאמות" יצר את המוזיקה..................... קיים רק בורא אחד- אלוהים...... קראת פעם את התורה? והציניות ש'ך עוברת כל גבול....... יאק.

NiKi†a

New member
פחח ...לקחת קשה.

זה דווקא היה מצחיק. ולרם יש אחלה ציניות, והוא תמיד יודע מתי להשתמש בה.

NiKi†a

New member
מזל טוווווווב../images/Emo65.gif

(בדיוק התכוונתי לפתוח את השירשור עכשיו :)...) שיהיה לו המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון מזל טוב, שימשיך להיות גאון מוזיקה ועד 120!!
והוא יכול לקבל אותי אם הוא רוצה
. מזל טוב

מזל"ט

עד 198. אושר, עושר <או שיש כבר יש עושר, וואטאבר, לבריאות>, הצלחה <היא כבר קיימת...> ובריאות <אל תיפצע בכל הופעה בנאדם!!!> שכל משאלות ליבך ייתגשמו....אמן ואמן!. **חיה**

A Quiet Cat

New member
סליחה על האיחור...

MAZAL TOZ !!!
מאט!!! אתה פשוט הכי טוב שיש!!! אתה כל כך מוכשר! אין תא אחד בכל הגוף השחיפי שלך שהוא לא מוכשר! האטומים שלך שופעים כישרון!!! מתה עליך!!! אני לא אחאל לך עד 120 (או 189... לא הבנתי למה...) כי יש אנשים שלא רוצים לחיות כל כך הרבה זמן וליהיות זקנים עם בעיות ומחלות... (למרות שאתה תישאר תמיד מוכשר וחמוד!) אז אני פשוט אאחל לך: "שתחייה עד מתי שבא לך!" אני ממש מצטערת על האיחור ועל שלא הייתי בפורום מלא זמן אבל הייתי בטיול שנתי וחזרתי רק אתמול בערב וישנתי כל היום... (היה ממש כיף בטיול...) ...............................חחח... רם, מצחיק...

A Quiet Cat

New member
* TOZ = TOV

וגם כתבתי בטעות "189" וזה היה "198" ועדיין לא הבנתי את הקטע....

למעלה