מזל טב לסקייכיף!!

TinyTuli

New member
מזל טב לסקייכיף!!

על שבירת שיא גינס בהיותם מועדון הצניחה הראשון בו צנחן מת משיעמום ולא מצניחה... אם השבת הולכת להיות שידור חוזר של השבת האחרונה בה הדבר הכי אקסטרים שעשיתי היה לאכול סנדוויץ' מהמזנון ולראות מה קורה אח"כ, תעדכנו אותי. יש לי דברים יותר מעניינים לעשות. כמו לספור בלטות. כמו לבדוק מה האורך של גליל נייר טואלט. כמו למיין את התבלינים שלי לפי הא"ב. כמו לדבר עם דודי מור. (אגב, אני מקווה שבניו יורק סוף סוף מישהו מצליח להבין מה אתה אומר...) טוב. הבנתם.

doublebass

New member
אני איתך

ואם יהיה ממש מעניין תוכלי שוב לשחק במשחק : "האם אפשר לנסוע לבאר שבע, להזמין 30 שייקים שונים, לחזור - ועדיין שלא יעלה אף יעף בכל הזמן הזה ?"

doublebass

New member
ל-ה-ז-כ-י-ר-כ-ם

סופשבוע הקרוב היין נוטש (לחודש וקצת) ובמידה יהיה מזג אוויר קונבציונלי הוא כנראה יעשה את הטנדם ה700 שלו
בקשר אליי, מזג אוויר נורמלי = רשיון A אני לא בן אדם מאמין ואני גם לא אוהב לבקש טובות אבל אם מישהו יכול לדבר עם "מישהו" ולדאוג לסופ"ש מוצלח אני אודה לו ואפילו אזמין אותו/ה לכריך חביתה/פסטרמה עשוי במקום כל הוצאות האישפוז והזריקות שיגיעו לאחר מכן עליי שמיים כחולים (בבקשה!) שי.

TinyTuli

New member
מסתבר שאפשר ../images/Emo13.gif

השבת נשדרג את המשחק ל"האם אפשר לנסוע לבאר שבע להזמין 30 שייקים שונים ולחזור מבלי כמעט להיכנס במישהו כשאת יוצאת מהחניה, בלי לבלום בפתאומיות ולשפוך חצי מהם ברכב, בלי לשטוף אח"כ את השטיח של הרכב עם הברז כיבוי של המועדון, ובלי לשכוח את השטיח במועדון ולחזור באמצע הלילה לקחת אותו?"(אבל תודה שהשייק היה שווה את זה!) אההה ועדיין שלא יעלה אף יעף בכל הזמן הזה...

sigalby

New member
חסר לכם שיהיה משעמם

אחרי שבוע שלם של זיבולי מוח, ואם "לרצוח" משהו לא היה פשע הייתי עושה זאת (סתם בציניות) או לפחות מבקש לצנוח על אי בודד או סתם להגיע לskykef ליום לא משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. אז יאללה תהיו על הכייפק ובואו עם מצברוח. שלכם דורון

Reshef 914

New member
תהיו ספונטניים :)

תביאו כמה דיסקים טובים (גיטרות עדיף) מנגל, כמה בשרים ותעשו ארוחה :) גם יעביר את הזמן וגם אפשר להנות אם לא יהיו יעפים... מקרה הכי גרוע תביאו אופניים, תעשו תחרויות אופניים על המסלול
המפסיד מקפל את המצנח של השני?

למעלה