מזל החודש - ד ג י ם !!!!

מזל החודש - ד ג י ם !!!!

זוגיות: קיימות אהבות מן העבר ונוסטלגיות: מצד אחד יחס של דאגה וטיפול, מצד אחר חוסר לויאליות ומשברי אמון הכוללים תהליכים של הרס, בנייה והתחדשות מורכבים ומסובכים, קיים הרס עצמי בזוגיות ומשיכה לטיפוסים מופנמים, קשים וביקורתיים. קיימת נטייה לחנך ולטפל בזוגיות. ייתכן בת/בן זוג העוסקים במקצוע רפואי פסיכולוגי או טיפולי. הזוגיות עשויה להשפיע לרעה על הבריאות. בבני הזוג של הדגים יש משהו סודי, חשאי ואולי קרימינלי, קיימת נטייה להפליל ולתייג. מתרחשות אהבות וחיזורים במקום העבודה, ושוב חוזר עקרון הטיפול והדאגה באהבה. ייתכן אובדן בזוגיות, או תחושת נבגדות ואולי בעיות רפואיות של בן/בת-הזוג, הדגה רוצה בן זוג עם כסף, הדגים עוברים טרנספורמציה חזקה במבנה החיים בגלל הקשר הזוגי שלהם, שמשנה אותם לחלוטין, יותר נכון, הם נאלצים להשתנות,השחקנית הדגה אליבט טיילור הראתה סיפור יחסים זוגי מורכב ומסובך עם בעלה השתיין ריצ`ארר ברטון, מיניות: המיניות של הדגים היא ניסיון ליצור הרמוניה מקסימלית במובן האינטימי, בניגוד למימד המופנם של הדגים, במובן המיני יכולות להיות הפתעות, קיים צורך להחצין וגם הרפתקנות מינית מתקשרת לחו``ל ולמרחבים, וכמובן שזהו המזל שלי ... החודש יש לי יום הולדת אז לא לשכוח !!

bozih

New member
דגים

דגים ייחס.. אני אישית מעדיף צדפות ברוטב שום עם יין קריר בצד. לחשוב למשל על דגים ויחסי מין? איך הם עושים את זה? לא רטוב להם? קאלמרי כמה ידים,צריך להפעיל את הדמיון, וכמה פיות יש על כל יד, ואיך הוא מוצץ משהו משהו, שיהיה לך מזל טוב שרוני מכל הלב, באמת. אולי תחליפי לתאומים יש יותר אופציות.

יאמי.....

אוף איתך הבאתי לי חשק עכשיו לצדפות ברטוב שום ושמנת של המפלט האחרון ולשרימפסים שלהם ברטוב שוםםםםםם אוף בגללך אני אלך לשם עכשיו לאכול ולבדי כי בעלי עובד ודרך אגב המזל שלי הכי הכי הכי בעולם ואני לא מחליפה אותו בשום מזל אחר בעולם

הקצין

New member
לשרון ...

צדפות ברוטב שום ושמנת........... עשית לי תאבון ......... מי מזמין ................... וואלה ! ! ! ממני קצין וג`נטלמן

ליאתוש

New member
שרון

יו עד 120 מתוקה שלי בואי נחגוג יחד אני ב 10 מתי את? שלך באהבה ליאתוש

Cגל

New member
אולי די עם התיאורים על המיניות?

אמא שלי מזל דגים.... מפחיד.... חחחחה

gilit

New member
מזל דגים-גם אני

מזל דגים הוא גם המזל שלי, ולא מחליפה אותו במזל אחר בחיים, אוהבת את הים , ואוהבת אנשים, וכולם אוהבים אותי , כמו שאני, (לא מתכוונת להשתנות) גילית

למעלה