מזל אריה

מזל אריה

שלום אני בתמזל אריה בת 35 מנהלת מעון ילדים, היום הוא יום גרוע מאוד עבורי ועבור עתידי המקצועי. אני אכן מרגישה מנותקת מהסביבה ועתידי לוט בערפל. יום גרוע ביותר. הייתי מאוד מעוניינת לדעת האם אתה יכול לראות במפה האסטרולוגית שלי מה עתידי? נולדתי ב- 6.8.66 תודה על ההקשבה

אכן, תקופה לא קלה

ובאמת אלה ימים קלים לא רק לך (כמו שראית אולי בהורוסקופ שלי - האריות לא נהנים עכשיו..) וזה אולי הזמן לחשוב מה את באמת רוצה לעשות, במקום להתרכז במקום המנותק הזה. יחסית, האריות - וביחוד הלביאות - נחשבים כמזל שיכול להתאושש ולהתרומם בקלות יחסית, ולחזור לעצמו. בקרוב תגיע תקופה קרובה אופטימית יותר, ואז דברים יראו אחרת. עד אז - סבלנות..

קלים?- קשים מאוד

נכון באמת אני תמיד נופלת וקמה, וכאשר אני קמה אני קמה חזק יותר ומגיעה למקום גבוהה יותר,אך משום מה היום אין לי את האופטימיות הזו יש לי הרגשה שאני הולכתלהתרסק עד... למטה. קצת קשה לראות את האור או את השלב הבא בסולם כאשר הולכים לסגור את מקום עבודתך ואתה כאחראי על קבוצת אנשים נשארים בחוץ, ללא תעסוקה, כאשר המצב הכלכלי לא מזהיר במיוחד. האים ישנה איזו שהיא דרך שבה אוכל להתעמק יותר בהורוסקוף שלי ובצפוי לי בתקופה הקרובה. האים אצה מהצומת הזו שבה אני נמצאת לא שביל תעסוקתי טוב יותר?

הפתרון - יזמה אישית חדשה

כשאת יוזמת משהו חדש, את יכולה להתנער מהחוויות הקשות במקום העבודה הנוכחי. ואולי זה בעצם הכוון - לראות את כל הדלתות נסגרות, ולו רק כדי שאת עצמך תקומי ותעשי מעשה ? בכל מצב אחר, יתכן שהילדה המפונקת שבך היתה ממשיכה לחסות מתחת לכנפיים הגדולות, אולם כשהמצב משתנה - זו בעצם הבחינה האמיתית של הכוח הפנימי : היכולת לקום, לקחת יזמה, וליצור משהו חדש, שונה, יצירתי יותר, ובעיקר - שלנו.. אז קדימה, לביאה קטנה : אולי באמת הגיע הזמן לקום, להתמתח, לחפש ציד בשדות העשב הגדולים ממול - כי אף אריה זקן ששוכב בין השיחים, לא יעשה בשבילך את העבודה.. ומלת המפתח - יזמה. זוכרת ?..

למעלה