מזלל טוב לתולה

SPHINX האחת

New member
מזל טוב חתולהה ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

שישמור אותך האל ויגשים כל משאלתך שתעשי בשביל אחר והוא למענך שתגעי בכל כוכב ותתפסי על כל שלב שתישארי צעירה לנצח שהכוכב שבך יוביל אותך אל האושר הנצחי כי הוא קיים ואת ראויה לו המון מזל טוב חברה יקרה יום הולדת שמח

לוריתה

New member
מזל-טוב

הופ הופ טרללה גדלתי בשנה .... מזל טוב לתולעע שלנו תמשיכי להיות בדיוק מי שאת את נהדרת .... אוהבת לורי

../images/Emo49.gifחתולע../images/Emo65.gif

הנה חלפה לה עוד שנה, ושום דבר לא השתנה, את כמו יין ישן נושן, שרק הולך ומשתבח עם הזמן, ביום הולדתך אותך נברך שיהיה לך כל מה שתרצי וכל מה שתצטרכי שלעולם לא תזקיני, אלא רק תתבגרי ברוב הדר וברוב פאר, שתהיי תמיד בריאה ומאושרת, בכל רגע ועד כמה שרק אפשר... אז שפע ברכות והמון איחולים עד מאה כמו עשרים!

g i l l i

New member
מזל טוב מיוחד לאחת מיוחדת

מה שאת אוהבת ביצוע: גלי עטרי מילים: מאיר גולדברג לחן: יצחק קלפטר קחי מה שתרצי, מי יסרב לך קחי את העולם כולו מי יוכל לומר לך לא אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי עם מי שלא. תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב. יש לך זמן לגדול, כמה יפה את קחי את העולם כמו פרי קחי כל מה שאפשרי אין אחת כמוך, את כבר יודעת שתוכלי תמיד לבחור כל מה שתרצי לזכור. תעשי רק מה שאת אוהבת... יום אחד יבוא מי שחיכית לו מי שאת רוצה יבוא עם מה שאת אוהבת בו. תעשי רק מה שאת אוהבת... המון מזל טוב מותק שהשנים הבאות יביאו איתן אושר, שמחה, הגשמת פנטזיות וחלומות, והכי חשוב בריאות אוהבת אותך י'בכיינית בשבילך

Sigali

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

לילדה הכי יפה בגן שלל של פרחים ליום הולדתך שכל משאלותייך תתגשמנה ושתמשיכי להיות כזו מאמי אוהבים אותך שמואל וסיגלי

יא פיצי למות עלייך

לחתולעע הכי מגניביישן ..מזל טוב ליום הולדתך..עד 119 ( כפרע זה מספיק)....לכבוד יום הולדתך הריני להקדש לך שיר... גם לפעמים כשאני קצת עצוב רואה אותך ושוכח מה שהיה הדמעות שהיו כבר יבשו והתחלפו בדמעות של שמחה את מין חידה שקשה לי לפתור איך בשנייה מילאת את חיי בכל מצב את מאירה לי ת'אור כי את הגשמת לי את כל תפילותיי מציירת ואני לך כותב את לי נותנת אהבה מהלב בנשיקות את ממסטלת אותי הפכת אותי לאדם רגשני את מדברת ואני פה שותק את מלטפת ואני מחבק אני רוצה שתמיד תזכרי שאת תמיד נמצאת בליבי גרררררררררר מזל טוב.....ואני מחכה לעוגה...

למעלה