מזלטוב לאור~! אנ'לא חושבת שהיא תהיה פה כדי לראות את זה, אבל עדיין יש לה יומולדת. אז מזלטוב לה.
G GalBatz New member 29/9/05 #1 מזלטוב לאור~! אנ'לא חושבת שהיא תהיה פה כדי לראות את זה, אבל עדיין יש לה יומולדת. אז מזלטוב לה.
G Gizmo16 New member 30/9/05 #2 מזל טוב אור-צ'אן../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif לאור----מזל טוב הייתי מאחלת לך.. שתסיימי ביצפר, אבל כבר סיימת^^ שתסעי לארה"ב- אבל את כבר שם אז אין לי מה לאחל לך. בעסה לך
מזל טוב אור-צ'אן../images/Emo57.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif לאור----מזל טוב הייתי מאחלת לך.. שתסיימי ביצפר, אבל כבר סיימת^^ שתסעי לארה"ב- אבל את כבר שם אז אין לי מה לאחל לך. בעסה לך
H HuGo Hell New member 2/10/05 #5 ../images/Emo49.gif!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo1.gif
S sarah New member 2/10/05 #6 אורררררררר יום הולדת שמח אני מאוד מחבבת אותך שהכל יהיה נפלא ואיך שאת רוצה ובסגנון שלך
P PopPy New member 6/10/05 #8 ../images/Emo65.gifמזל טוב אור../images/Emo77.gif (מוטב מאוחר מלעולם לא, ובמילא היא תראה את זה רק כשהיא תחזור.. )
../images/Emo65.gifמזל טוב אור../images/Emo77.gif (מוטב מאוחר מלעולם לא, ובמילא היא תראה את זה רק כשהיא תחזור.. )