מזלות.................

מזלות.................

חשבתם עד כמה שזה נכון?ממש כמעט כל מילה שם נכונה...ממש מגניב!
וגם בהתאמת מזלות...אני רואה שכל מה שחששתי על בחורים שיצאתי...כתוב שזה אכן בעייתם!
זה גם מביא לכם את החסרונות שלכם..תתחילו לעבוד(=

כתבתי בגוגל את המזל שלי...

ממש מגניב כותבים ה-כ-ו-ל עלי!וכמעט הכל נכון!
וגם מה שכתבו על התאמה זוגית בין ההורים שלי...ממש נכון מה שכתוב...

קליט

New member
גם אני גיליתי דברים מדהימים, ונתוני דיוק גבוהים מאוד

ובכל זאת, שמעתי מאיש אחד, שעבר בחיים הרבה יותר ממני, וגם הוא הלך אחרי המזלות באדיקות, שבשטח - "אם הזוג יצליח או לא - זה תלוי ברצון שלהם להשקיע", ואפשר לשים לב אם יש לנו עסק עם איש רציני וטוב לב שנחוש להצליח . כדאי גם להקשיב למה שהמזל אומר, כי המזל משפיע על התכונות . ומה שיש דיעה ש"אין מזל לישראל", הכוונה שהעתידות שאת רואה בכוכבים זה ממש לא מחייב שכך יהיה .

זירו0

New member
אהממ...

כתוב שישראל הם מעל למזל, ומפרשים שזה כשהם שומרים תורה ומצוות אז הם מעל למזל..

קליט

New member
הקשב

קראתי בשם גדול אחד, שהטבע של אדם נקבע (גם) לפי המזל, וכמו שכתוב כעין זה שמי שנולד ביום ראשון יהיה עם טבע מסוים וכו` . *יש מחלוקת האם יש מזל לישראל, כלומר ; אם מופיע במזל שלך שבגיל 50 תהיה מיליונר, האם כך יהיה או לא ? . . . יש אומרים שיש מזל לישראל וגם `ספר תורה שבהיכל יש עליו מזל`, ויש אומרים שאין מזל לישראל, כמו שכתוב על איזה אמורא אחד שנגזר עליו שיהיה עני כי הוא נולד במזל כזה .

זירו0

New member
אתה צודק אבל..

שוב המפרשים מסבירים שברגע שאדם שומר תו"מ המזל לא שולט עליו כלומר גם אם על פי המזל כתוב שלא יהיה לו כסף אם הוא שומר תו"מ יהיה לו...

כן אבל כתוב שאדם שנולד במזל מסויים

שקשור לכעס שיהיה שוחט... התורה פשוט מנווטת את האדם שיעשה חיובי עם טבעו ומזלו ויעבוד על מידותיו..
אך ברור שהמזל קובע...

קליט

New member
המזל קובע לגבי תכונות האדם

ולא לגבי אם תהיי עשירה או מאושרת (זה הרבי קובע...:)

יהודי23

New member

קליט

New member
יש בזה מחלוקת אם `יש מזל לישראל`

ברור שתורה ומצוות משפיעות שפע ברכה והצלחה . ובכל זאת, יש אומרים שהמזל משפיע במובן מסוים . ובודאי שהמזל משפיע על תכונות האדם . כשאני נפגש עם מזל שלא מומלץ לי אז אני נזהר יותר לבחון עם יש לה לב טוב וסבלנות וכו` .

מה קשור לביטחון?

זה כמו גרפולוגיה...פשוט זה מביא לך פרוט על אופי האדם...אתה צריך לחשוב אם מתאים לך לחיות יחד עם החסרונות האלו...

קליט

New member
גרפולוגיה זה לא דברים מדויקים

גרפולוג יודע עלייך 70% ועל הבן זוג שלך 70% . . ואת יכולה רק לשער כמה אחוזי דמיון יש בדיאגנוזה שלו על אחוזי ההצלחה שלכם . שמעתי גם מרב אחד -שהוא אחד מגדולי הדור- שלא מומלץ לפנות לגרפולוג עם הכתב של המועמד/ת כדי לבדוק התאמה

יהודי23

New member
אין זו דרך היהדות....

כך לפחות הכרות שלי עם כל שדברים אלו... יש שידוכים לפי שם שמעת על זה?

זה תעודת ביטוח לשידוך תקין?

אני דווקא

לא מחזיקה יותר מידי מהדברים האלה, יש שם גם דברים נכונים אבל שומדבר לא מוחלט, האופי תלוי גם בשם לך האדם, התאריך שבו נולד וכו׳

אף פעם כשקראתי על תכונות המזל שלי לא ׳נפלתי׳ :)

יש כאלה...

שלקחו את אופי המזל מאד ויש כאלה שפחות...וכמו שאת אומרת גם השם משפיעה גם המשפחה המוצא והאופי של ההורים...
ולכן אין אחד שדומה לשני,גם אם הם אותו מזל....

למעלה