מזלות גבוליים ....

LאלדדL

New member
מזלות גבוליים ....

חרשתי על כל הרשת ולא הצלחתי למצוא פרופילים על מזלות גבוליים אני במקרה גבולי בין גדי וקשת והקריאו לי פעם אחת נדמה לי שזה שילוב ממש לא מוצלח ... בכל מקרה אנחנו כבר קצת התקדמנו וחבל באמת שאין את האפשרות הזאת באתרי האסטרולוגיה השונים,הרי המזל הגבולי הוא הרבה יותר מורכב ואף שונה לגמריי ממזל רגיל ככל המזלות תקנו אותי אם אני טועה, אולי משום שזאת עבודה רבה מדיי ...

ראשית - לדעתי אין דבר כזה, 'מזל גבולי'

הרי המזלות מוגדרים בצורה מאוד מדויקת, ויש 12 במספר. אין שום ספק היכן מתחיל ונגמר מזל, נכון? משום מה יש דיעה כזו שמזלות שנמצאים על גבול המזלות מושפעים משני מזלות. ובכן.. המדובר קודם כל בשמש, והיא מה שקוראים 'מזל'. המיקום שלה מדויק מאוד, והיא לא מושפעת משום מזל אחר במיקומה. מה כן? יש עוד כוכבים במפה, והם נמצאי במזלות אחרים, כמו מרקורי למשל שעשוי להיות בקשת בזמן שהשמש בגדי, ולכן התקשורת תהיה יותר שמשית, ופחות סטורנית. הגיע הזמן להפריך את העניין הזה, שלדעתי אינו נכון. ואסיים בדוגמית: העיירה מטולה נמצאת ממש על הגבול עם לבנון, נכון? האם זה אומר שהאוכלוסיה שם מעוברת עם אוכלוסיה לבנונית? שמדברים שם עברית וערבית? שיש שם חינוך משותף? שחיזבאללה שותה שם בלילה בבארים של מטולה?.. ואם הבנתוש את הדוגמית הנ'ל, אי רסט מיי קייס..

למעלה