מזכר מאלוהים

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
מזכר מאלוהים

מזכר מה' אל: אלייך תאריך: היום מאת: ממני הנדון: את אני ה'. היום אני אטפל בכל בעיותייך. זכרי, אני לא זקוק לכל עזרה. אם בחיים תיתקלי בבעיה שאת לא יכולה לטפל בה, אל תנסי לעשות זאת כלל. הכניסי אותה לתוך תא "השמ"ב" (דברים שה' מטפל בהם). כל הבעיות תטופלנה, אבל בקצב שלי, לא שלך. מיד לאחר שהכנסת את הבעיה לתא, אל תמשיכי לדאוג לה, היא הופכת להיות הבעיה שלי. במקום זאת, כווני את הפוקוס שלך לדברים הטובים ביותר שקיימים בחיים שלך כרגע. אם את תקועה בפקק, אל תתייאשי. יש המון אנשים בעולם הזה שבשבילם הנהיגה היא צ'ופר שלא חלמו עליו. אם יש לך יום נוראי בעבודה, חשבי על כל אלו שהם מחוסרי עבודה כבר שנים. אם מערכת היחסים שהיית מעורבת בה התפרקה, חשבי על אדם שאף פעם בחייו לא חווה אהבה או לא אהבו אותו. אם תקטרי על זה שהסתיים עוד סוף שבוע, חשבי עם אישה על צרור הצרות שעוברת 12 שעות ביום שבעה ימים בשבוע כדי להאכיל את ילדיה. אם יש לך תקלה במכונית, במרחק גדול מדי מכדי לקבל עזרה, חשבי על הנכים שיקפצו על ההזדמנות ללכת. במקרה ותימצאי שיערה לבנה חדשה על הראש, זכרי את חולת הסרטן שנמצאת בטיפול כימותרפי, ושהייתה רוצה שיהיה לה שיער לבדוק. אם את נמצאת בדרך ללא מוצא בחיים ולא יודעת לאן לפנות, ואת שואלת את עצמך: מה התועלת בכלל? היי אסירת תודה! ישנם כאלה שלא הצליחו לחיות מספיק שנים כדי להגיע לנקודה הזאת. אם את מוצאת את עצמך קורבן למרירות של אחרים, לבורות שלהם, לקטנוניות שלהם או חוסר הביטחון שלהם, זכרי, המצב יכול להיות גרוע יותר. את יכולה להיות אחת מהם. אם את מחליטה לשתף מישהי במזכר זה, תודה לך. יכול להיות שתוכלי להשפיע על חייהם בצורה שאת לא מסוגלת לתאר…

כשאבא שלי היה ילד והיה מתלונן באזני

אביו שיש לו מצב רוח רע, סבא שלי היה שולח את אבי לעשות סיבוב בבית החולים של העיר הקטנה בה גרו. הוא הבטיח שכשיחזור ירגיש הרבה יותר טוב. וסבא שלי לא קיבל את זה במייל, הוא קיבל את זה בחוכמה ובנסיון.

SophieT

New member
תראי, לכל דבר שמגיע במייל...

צריך להיות מקור שקיבל את זה מניסיון, לא? טוב לך שיש במשפחתך חכם שהוא בעל ניסיון
סופי.

לצערי סבי נפטר לפני למעלה מ-40 שנה

אבל, למזלנו הגנטיקה היתה לצידנו והוא הוריש לנו מעט ממה שהיה לו. הבן שלי - הנין שלו - שאותו לא הכיר מעולם, דומה לו מאוד ומה שמדהים זה שיש לו גם הרגלים ותנועות כפי שהיו לסבי וכפי שיש לאבי. כמה מהם אינם פרי חיקוי, אלא ממש מולדים.

הנה רינהל'ה מישהו שצריך עכשיו עזרה

מאלוהים. אין קץ לשחיתות, לציניות, לחָריינוּת, לזילזול, לבהמיות ול"אני ואפסי עוד" וזה הגיע ממש לצמרת השלטון. פשוט לא יאומן. אז מה תהיה הידיעה הבאה ? שבעצם איזה שר או ראש ממשלה לשעבר הוא הרוצח של ארלוזורוב ? שהרמטכ"ל הוא שפיתח את טילי הקסאם ומכר אותם לפלשתינים ושמנכ"ל משרד ראש הממגורה הוא בעצם בעל שיטחי מירעה ומגדל בהם גראס ואופיום לשווק ? איפה אנחנו חיים ? האלווו... זה אנחנו אשמים - לא הם ! אנחנו אלו שבוחרים בהם, שותקים להם ומאפשרים את זה, כל פעם מחדש (אפילו שהפעם מדובר בשר לשעבר). פשוט אכזבה גדולה ותדהמה אני מרגיש. כל פעם מחדש.

r66

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

ולגבי גונן שגב.... זבש"ו.... חמור, טיפש... מה עוד?! פשוט דביל!!!!!

למעלה