מזכר המזכיר

leamnon

New member
מזכר המזכיר

תודה רבה למושי על העידכונים הרבים . ובכל זאת האם אפשר לקבל קצת יותר מידע על הנושאים הבאים? אולם ספורט - מתי ? האם בכלל ? בריכה ? דרך הכניסה ליישוב ? - המעט שקרה לא היה בהסכמה בדיוק ? מזכירה חברתית ? - למה בדיוק ? עלויות ? עלויות בניית באמפרים וקיר תומך ? (נעשה במסגרת הסכם עם העמותה,לא?) העברת קראוון מזכירות ? מתי ? אלו מעט מהנושאים שמענינים אותי ואני בטוח שלאחרים יש עוד . צריך אולי לחשוב על דרך לפרט קצת יותר בנושאים הרבים שעידכנת אותנו. תודה ויום טוב - אמנון

קצת יותר מידע

אמנון שלום! ראשית, לא כל נושא מתאים לפרוט נרחב מאחר ולא כל הקוראים מתעניינים בו במידה שווה. לעיתים אריכות הופכת לטורח. לאור מגבלות אלו נכתב המזכר, בנוסף לעדכונים השוטפים בכל התקופה ולמענה פרטני ויסודי לפונים באופן אישי. ולמענה לשאלותיך: בנושא אולם ספורט לא הרחבתי במזכר אשר יוחד בעיקר לציון עשיה בפועל שעלתה בידינו. בשלב זה איננו יכולים להצביע על הצלחות אלא רק על נסיונות שלא צלחו. עדכון תוכל לקבל מקריאת פרוטוקול ישיבת וועד מיום 8/9/03. כשיהיו בשורות טובות נשמח לעדכן. בנושא הבריכה ובנוסף לנכתב במזכר צריך להבין שהמדובר בקרקע פרטית ובנסיונות לקדם את הפרוייקט מאז הקמת הישוב. שוב, כשיהיו תוצאות אשמח לדווח. יישור הערימה בכניסה לישוב נעשה, לצערי, ללא תאום מראש, אך חיוניותו לבטיחות לא היתה מוטלת בספק. בנושא מזכירה חברתית הרחבנו מאוד בפרוטוקול ישיבת הוועד מיום 8/9/03. אתה מוזמן לעיין שם. שכר מקובל נע בסביבות ה-5,000 ש"ח למשרה מלאה כשמחציתו ממומנת ע"י המתנ"ס/החטיבה להתיישבות בהסתדרות הציונית. הפרוט הכספי המפורט של עלויות הבאמפרים, השביל הרומי והקיר התומך ש"נפל" עלינו ללא תכנון מראש מופיע במזכר. אכן, חלק מהמשימות שאנחנו מבצעים כיום נסמך על פשרת הבג"צ ותוקצב במסגרתה. העברת קראוון מזכירות להגדלת מגורי הקומונרים יתבצע כמתוכנן, לאחר שנעבור למשרדים החדשים. הערכה מחודשת מדברת על כשבועיים לאחר חול המועד סוכות. יום טוב גם לך וחג שמח! מושי.

אליבקר

New member
כל הכבוד

למושי ולעושים במלאכה מזכר מצוין וענייני - כמי שלא בודק את האתר והפרוטוקולים בצורה סדירה - המזכר שהופץ בתיבות עידכן (אותי לפחות) בכל התחומים החשובים. המשיכו כך. אלי

למעלה