מזכיר רפואי

danny022

New member
מזכיר רפואי

האם גם בנים לומדים את המקצוע זה? כי ממה שהבנתי הרוב הם בנות. מה הסיכוי שלי להתקבל לעבודה אחרי שאני אסיים את לימודיי? בתור בחור צעיר ;))) היתרונות שלי שאני מכיר היטב את המחשב מהתקנת ווינדוס ועד כתיבה וחישוב בתוכנת אופיס, כמובן שרציתי לציין עוד שאני יכול להקליד בצורה עיוורת, שזהו גם כן יתרון משמעותי....

שלמדתי מזכירות רפואית

אומנם היו בנות ולא היו בנים. אני חושבת שאם זה מה שאתה רוצה ללמוד זה לא אמור להפריע לך. אתה יודע כמה אנשים בהתחלת המאה לגלגו על זה שיש נשים שלמדו רפואה או עריכת דין אם אתה נחוש בדעתך לך על זה על תחשוב על זה יותר מדי. בהצלחה

danny022

New member
את האמת

לי אישית לא יפריע אם אני יהיה הבן היחידי בקבוצה המטרה שלי היא לימודים, אני לא הולך לקורס בשביל להתחיל עם בנות וכו, אני הולך לקורס בכדי לקבל תעודת מקצוע ולהמשיך עם זה בחיים. כן רציתי לשאול אותך נסיכה היכן הכי כדי ללמוד את המקצוע? באונברסיטה הפתוחה, במכללה למינהל או במכללה לניהול?

דנ120

New member
תבדוק ותשווה בין מספר מקומות...

את אורך הקורס , מספר שעות הלימוד , אם הוא מתקיים בבוקר או בערב , אם השעות מתאימות לך , המחיר , תכני הקורס , אם נבחנים או מגישים עבודות במהלכו של הקורס , האם הוא מוכר ע"י משרד המסחר והתעסוקה ( דבר שיקנה לך 'תעודת מקצוע' מוכרת ) . בהצלחה !

למעלה