מזכירות יקרות

lady X

New member
מזכירות יקרות

אני רוצה לשתף אותכן במה שקרה לי השבוע. אז ככה אני עובדת במשרד עו"ד בתל אביב (מזכירה יחידה) וביום ראשון בבוקר מישהי התקשרה למשרד ואמרה שהיא מוזמנת לראיון עבודה שאלתי אותה איזה ראיון ? אמרה לי למזכירה ... חשכו אוזני !!!!! הייתי בהלם ...בקיצור היא אמרה שלא תוכל לבוא לראיון ושאני אמסור לעו"ד. הייתי כועסת ונרגזת חבל"ז נכנסתי לבוס שלי אמרתי לו שהבחורה לא תוכל לבוא לפגישה שקבעתם אמרתי לו תגיד אתה רוצה לפטר אותי אמר לי בשיאאאאא חוצפתו "אני בודק את השוק"... היייתי בהלם מוחלט אמרתי לו אם אתה רוצה לפטר אותי תיתן לי מכתב אין לי שום בעיה... וגם אני חודשיים לפני חתונה אמר לי לאאא אני רוצה לתת לך צ'אנס. מה אתן אומרות על הזוועה הזו ?
 

klaris

New member
תתחילי גם לבדוק את השוק

כמה זמן את עובדת שם?
 

lady X

New member
אני עובדת

שנה ו 4 חודשים אני רוצה לעשות בעיות ושהוא יפטר אותי כדי לקבל את הפיצויים המגיעים לי (לא דרך כ"א)
 

blossom03

New member
האם לאחר נישואייך תתגוררי באותו מקום?

במידה ואת עוברת למרחק העולה על 40 ק"מ ממקום העבודה את זכאית לפיצויים. לא כדאי לעשות בעיות, בכדי שזה לא יחזור אלייך כבומרנג בזמן שתרצי המלצות וכו'.
 
תחכי שהוא יפטר אותך

אולי הוא פשוט עושה לך תרגיל כדי לא לשלם לך פיצוים, תחכי שהוא יפטר אותך אך במקביל תתחילי לחפש עבודה.
 
מגיע לך טוב

באמת מגעיל מצידו, יש בוסים/מנהלים שכל כך תופסים מעצמם ולא רואים ממטר אף אחד, אפשר לקרא לזה אסרטיביות בעיני זו אגרסיביות. לך מגיע רק טוב ואין סיבה שתעבדי עם בן אדם שמזלזל בך כל כך שמביא מזכירה חדשה מאחורי גבך ועוד בזמן שאת נמצאת. בן אדם שמתנהג כך כנראה מתנהג אליך מגעיל גם בדברים אחרים בזמן עבודתך. אבל, אל תעזבי על דעת עצמך, חכי שיפטר או דברי איתו שאת מוכנה ללכת אם תקבלי הפיצויים. ובראיון במקום עבודה חדש תספרי שרצית להתקדם ובגלל זה עזבת. בהצלחה!
 

rut2020

New member
פשוט התנהגו אופיינית לעורך דין אבל

אם הוא מגשש לגבי מזכירה אחרת אז בכל מקרה כשהיא תגיע , אותך הוא יפטר ... במקרה כזה תקבלי את הפיצויים המגיעים לך. בעברי עבדתי אצל מספר עורכי דין (4 עורכי דין במשך תקופות שונות) ( בתחום המקרקעין והאזרחי) הגעתי למסקנה אחת נחרצת, לכל עורך דין יש איזו שהיא שריטה ... .
 

yoyo10

New member
../images/Emo12.gifאני בשוק זה ממש רמאות חוסר שקיפות

לדעתי תתחילי לגשש גם את בחוץ
 
למעלה