מזכירות ארצית

Kobi Guerrero

New member
מזכירות ארצית

היום הייתה פגישה של המזכירות הארצית, בנושא "האם לבחור את יריב יערי למזכ"ל התנועה הבא". ובכן, ההחלטה שהתקבלה במזכירות היא: 25 נגד בחירתו 21 בעד יש לציין שהבחירה של המזכירות אינה קובעת - מי שקובע הוא הקיבוץ הארצי. דבר אחרון - אני מאוד מאוכזב מכך שהגיעו רק 16 חניכים. מאוד.

Kobi Guerrero

New member
הבנתי

חבל. חבל מאוד. משתי סיבות: 1) הוא אדם שיכל מאוד לעזור לתנועה. הוא עשה נפלאות בבי"ס שהוא ניהל בגעש, והוא עשה רושם של אדם שיכול לעשות את אותו דבר כאן. 2) לצערי, אני רואה עכשיו התחלה של סחבת בבחירת המזכ"ל החדש, דבר שיעשה רק רע לתנועה.

Rontzi

New member
לפי מה שאני הבנתי...

הייתה סיבה אחרת לכך שהצביעו נגדו ... במזכירות בהנהגה שאלו אותו למה הוא רוצה להיות מזכ"ל השמו"ץ והוא אמר : "מממ ... לא יודע ... " כנראה הוא שמע שיש מכרז וסתם רצה ללכת .... משהו כזה השמו"ץ לא צריך.

ritsyo

New member
אני לא חושב...

הייתי במזכירות הארצית הזאת.... וממה שהבנתי...יניב שגיא הוא זה שהציע לו להתמודד.....

TheBlackFairy

New member
חבל../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

הוא יכל מאוד לעזור לתנועה
. מי המועמדים עכשיו
.

כל הכבוד

יפה שהוא הולך לפי החלטת התנועה ולא מחכה להחלטת הקבה"א. למרות שבכל מקרה, לא נעים להיות רכז תנועה שלא בחרה בך רק בגלל שכמה זקנים מהקבה"א כן קיבלו אותך. אבל בכל מקרה, לא נראה לי שהקבה"א היה מקבל אותו אם התנועה לא קיבלה. ד"א, אני הצבעתי בעד.

דרך אגב..לא יפה להלשין

אז אל תגלו:) חח אבל לפי מה ששמעתי, היו שם חניכים שעשו מכל ההצבעה שטו אחת גדולה והצביעו פעמיים "כי איזה מאגניב, אני אכריע את ההצבעה.. צחוקים" הקטע שמילא אם זה היה מישהו אחד, אבל שאר החברים שלו נסחפו אחריו והצביעו נגד בגללו כי .. צחוקים.. לדעתי ממש לא צחוקים.. וזה לא בסדר שזה קורה, נראה לי שזה נובע מזה שפשוט הפילו את המזכירות חניכים על אנשים שלא יודעים מספיק ולא מודעים למה שקורה בתנועה ומי זה היריב הזה ומה יש לו להציע וזה ממש לא בסדר, אני יכולה להגיד שהקומונרים שלנו הודיעו לנו 3 ימים לפני "מזכירות חניכים, משמעותי, בואו" ואנשים לא ידעו למה הם באים.. ו..זהו..

Kobi Guerrero

New member
מעדות אישית

זה לא קרה. זה היה רציני, ואנשים ידעו מה הם עושים.

גרררררררר איתך

אתה סתם מנצל את העובדה שאני לא יכוךה לכתוב כאן שמות של אנשים ככה שאני לא באמת יכולה לנהל איתך על זה דיון בונה ומשמעותי..
כן, כן.. משפך.. למה שמישהו ישים כאן משפך ב איזה הודעה.. כאילו משפך.. נ.ב: תתקשר לשירי (עלון איזורי אנא ערף)

ritsyo

New member
אני איתך....

גם אני הייתי שם.. אני חניך בשכבת פלך.... גם לי הודיעו כמה ימים לפני.... אבל אני חייב לציין שלקחתי את זה מאוד ברצינות וכך גם שאר האנשים מהשיכבה שלי שהיו שם!

למעלה