שירלי של 4
New member
מזטי רמת החייל
אז אתמול התכנסנו לאחד מאירועי הפרידה מחברים לקראת הנסיעה לסין. החברים בחרו מזטי והפליגו בשבחים ואני לא מצאתי לנכון לסרב ו... טוב שכך! שורה תחתונה - אחלא אוכל! אבל יש בעיות אחרות...
קודם כל אני חייבת לומר שהביקורת של coolmood מדוייקת להפליא! הדיל במזטי הוא שבמחיר העיקרית כלולים המזטים ולחם אחד (לחם נוסף בתשלום של 9 ש"ח). המזטים שהוגשו היו מאוד טעימים (קרפצ'ו בקר, פטה כבד עם ריבת בצל, מוס חצילים, כרובית בצ'ילי, עגבניות וגבינה בבזיליקום, חתיכות עוף קטנות בתיבול קצת מזרחי, ביצים קשות עם בצל מטוגן ועוד) אבל... היינו שולחן של 6 אנשים והוגש רק לחם אחד (לחם נוסף בתשלום). לשאלתינו, אם היינו זוג, היה מוגש אותו לחם? נענינו שכן. אמרנו למלצרית שזה לגמרי לא תקין והיא פטרה אותנו ב"ככה זה". בשלב זה, בעלי, שהיה כבר מעט שיכור, אמר לה שזה לא מקובל עליו בכלל ושמיד תביא עוד שני לחמים. לבסוף היא הביאה עוד לחם אחד ואמרה שהיא מקווה שזה יסתדר
לגבי תוספות למזטים, קרה שביקשנו כמה פעמים תוספת מסוימת וולא קיבלנו אותה... (מתקמצנים על המזטים וזה מרגיז
). בסופו של דבר הגיעו מספר מזטים נוספים (ולא אלו שביקשנו מהם תוספת) בשלב שכבר הגיעו העקריות
בגזרת העיקריות היתה הנאה מרובה מהמנות. עפ"י המלצתו של coolmood הזמנתי את ה"ניוקי ויטלו" (מדליוני פילה בקר במחבת עם שמנת על מצע ניוקי ממולא בטטה) ולא הצטערתי לרגע. מנה מעולה! בנוסף הוזמנה מנה של "רביולי קרבונרה" (רביולי במילוי עגל קצוץ- קרבונרה, עם רוטב שמנת, בייקון ואפונת גינה ) שהיתה טובה מאוד ו"חזה עוף מזטי" (עם רוטב עדין של דבש, שומשום, מעט סויה וג'ינג'ר, מוגש עם פירה תפוחי אדמה) שלעדינים שבחבורה היה מעט חריף. גזרת הקינוחים (טעמנו 3) היתה מאכזבת והמלצרית שהגישה אותם אפילו לא ידעה בודאות מה היא מגישה ("אני לא בטוחה...."). כל זה בתוספת קצת אלכוהול, הרבה שתיה קלה ושתיה חמה לכולם בסוף כ- 750 ש"ח. שווה. עוד נקודה לרעת המסעדה - שתיה מהבר מגיעה בקצב מאוד איטי. גם אלכוהולית (מבחר קטן מידי ועלוב מידי של יינות) וגם שתיה חמה שהגיעה הרבה אחרי שהקינוחים כבר הוגשו ונאכלו עד תום. חבל. לסיכום - יופי של אוכל יש במזטי. פשוט טעים. אבל חבל שהמסביב כל-כך לוקה בחסר ומעיב על ההנאה...
אז אתמול התכנסנו לאחד מאירועי הפרידה מחברים לקראת הנסיעה לסין. החברים בחרו מזטי והפליגו בשבחים ואני לא מצאתי לנכון לסרב ו... טוב שכך! שורה תחתונה - אחלא אוכל! אבל יש בעיות אחרות...