מזועזע

יונתני

New member
מזועזע

התגלגל לידיי כרוז שחולק השבוע בהפגנת הימין ביום שני, הנושא את הכותרת "חבר, אתה אשם". אני מצטט מתוכו: "8 שנים שאנו סובלים מאסון אוסלו שהביא עלינו יצחק רבין, מאות נרצחים, אלפי פצועים, שכול והרס משפחות. יום השנה לרבין הפך לפסטיבל סגידה ותמיכה בפשעיו ומחדליו של רבין" ובהמשך: "חבר, אנחנו זוכרים: שחילקת למחבלים עשרות אלפי כלי נשק!!! שמסרת להם חבלי מולדת!!! שההסכם שחתמת עליו גרם לרצח מאות יהודים!!! ששנאת אותנו וקראת לנו חמאסניקים ופרופלורים!!!" ועכשיו נשאלת השאלה- לאן זה מחזיר אותנו? הם קוראים ליום השנה לרבין ז"ל פסטיבל סגידה, בזמן שלפני הרצח הם ארגנו פסטיבלי הסתה ושנאה!!! ברוב חוצפתם הם מפגינים ביום השנה של רבין ז"ל נגדו ועל קברו!!! הם אינם זוכרים כמה גדול היה יצחק רבין האיש, וממשיכים להאשים ולהסית! מצפה לתגובות...

רק

חבל לי שהם כתבו "בס"ד" בתחילת ההודעה... מאז ומתמיד לא אהבתי אנשים שמערבים את האל בדעותיהם הפולטיות... ובכל מקרה... נראה שהם באמת לא שכחו כלום... גם לא את מעשיהם שלהם... חבל מאוד... דרך אגב, לא חתום שום אירגון על הכרוז, זה מוזר... יש לך מושג מי אחראי על זה?

מזעזע בהחלט

ההפגנה של הימין הייתה בדיוק כמו ההפגנות לפני רצח רבין. אני מפחד לחשוב שבקרוב שוב יירצח מנהיג מהשמאל על-ידי מטורף מהימין. מצד שני, בכל מקרה הכל אשמת השב"כ. או המוסד. או שזה הפנטגון מתכנן את זה עכשיו.

זה חשוב מאוד לדעת מי מארגן את זה

צריך לדעת ולהכיר... יובל... אל תתחיל עכשיו עוד פעם עם הקונספירציה... די נמאס אני חושב, והימנים כולם, חוץ ממני אני חושב, די התעופפו להם מהפורום...

לא הבנת..

הרעיון שלי הוא לא להעלות את הוויכוח על הקונספירציה, זה ממש מצחיק אותי כל הקטע הזה. פשוט שאם מישהו מאותם ימנים קיצוניים יראה את זה - הוא יבין שהרצח היה אשמתם (אשמת המסיתים, לא הימין ככלל) ולא איזשהי קונספירציה. בכל אופן אני מוכן להפסיק עם זה עכשיו..

ליובל ("הציניות תנצח ולא הציונות")

תראה הפגנת הימין... לא היתה הסתה נגד אנשי שמאל אלה נגד המדיניות השמאלנית שמונהגת כרגע אף אחד לא קרע לרצוח אף אחד כרענו הכי הרבה לפרס לצת מהממשלה ולהתפטר... אני נגד המדיניות הפרו ערבית המרצניקית (לא לפי דבריך) של שרוןבושה וחרפה לו מה שהוא עושה בימים אלו יפה אבל לא מספיק... אף אחד לא מסית אתם המסיתים היחידים פה במרץ מסיתים נגד שרון נגד גנדי ז"ל והי"ד נגד כל ימני שהוא ולא משנה מי הוא... למשל רעיון הטרנספר: למה ערבים אסור לטרנספר ויהודים מותר (מההיתנחלויות) הרי זה שטח שלנו

יאיר..

1. אני לא תומך בפינוי התנחלויות כרגע, רק אחרי הסכם שלום אמיתי, זה אחד. 2. פינוי התנחלויות איננו טרנספר, זה החזרת המתנחלים למדינתם והחזרתם משטח כבוש בו הם מחילים משטר צבאי על אוכלוסייה זרה. איני תומך כרגע בפינוי התנחלויות כאמור, אבל אין מה להשוות בינו לבין טרנספר. 3. שרון מנהיג מדיניות מרצניקית? לא זכור לי שמרצ ביקשה להיכנס עם טנקים לשטחי הרשות (אני דרך אגב לא מתנגד לכך.. אבל דיברת על מרצ, אז עניתי על מרצ). 4. ואיך אתה קורא לשלט בו נראה ערפאת בתור מבצע הלינץ´ שמרים את ידיו המגואלות בדם כשרשום מלמעלה: "השותף של פרס"? זאת לא נראית לך הסתה נוראית נגד פרס? שבת שלום לך יובל

יובל

1. יש"ע שייך לנו הוא אינו כבוש 2. מה ששרון עושה עכשיו הוא בהחלט נכון אך חוץ מזה ונאום צ´חוסלובקיה הוא פועל על פי לא לפי מה שאתה מכנה אלה על פי מה שזה הוא פועל על פי מרץ... 3. לטרנספר את המתנחלים כ800,000 במיספר משטח של מדינת ישראל לפנות אותם מהשטח שלהם מהבית שלהם בישביל לתת אותו למישהו אחר זה בהחלט אותו הדבר... 4. זה נשמע כאילו אתה כן בעד פינוי היתנחלויות "שטחים לא שלנו" (על פי דבריך) " אין להשוות בין זה (שיפנו מתנחלים מביתם) לבין טרנספר" ... יש עוד כאלו אימרות שלך... זה לא נשמה שאתה לא נגד פינוי היתנחלויות אלה להפך בעד... יאיר קלויר

שרון פועל ע"פ מרצ??????

מה??? מתי שרון עשה כזה דבר?? למה לו לעשות כזה דבר, הוא זקוק למרצ?? יש 200,000 אלף מתנחלים, זה קודם כל זה נכון שיש"ע זה חלק בלתי נפרד מארץ-ישראל אבל יש שם 3 מליון פלשתינים אתה לא יכול להתעלם מזה ומכיוון שהם הרוב - באופן דמוקרטי השלטון מגיע להם

שיעור קצר: יש"ע =....

יהודה, שומרון ורצועת עזה. ורוב האנשים באים מהגדה, שם נמצאות הערים הגדולות רמאללה, שכם, ג´נין, טול-כרם, בית-לחם, והכפרים הגדולים של מזרח ירושלים (שלנו, הכל שלנו).

dorrn

New member
מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה עם

הכרוז הזה? נכון שהוא כתוב בנימה קצת אכזרית,לקחת את הסיסמה שנקשרה עם הרצח שלו (שלום חבר) ולהפוך אותה להתקפה נגדו זה באמת לא כל כך נחמד, אבל מכאן ועד הסתה לרצח או הסתה בכלל המרחק גדול. אם להתייחס רק לתוכן,ולא לסגנון שבו נאמרו הדברים,יש שם משהו לא נכון? רבין לא מסר עשרות אלפי כלי נשק למחבלים? הוא לא החזיר להם חבלי מולדת? ההסכם לא גרם לרצח של מאות ישראלים? (שימו לב שהם כתבו שההסכם שהוא חתם עליו גרם לכך ולא הוא בעצמו) הוא לא קרא למתנחלים בשלל שמות כינויים וביטויים ביניהם "אוייבי השלום" "וסרטן בגוף המדינה"? רק עם דבר אחד אני לא מסכים,הם מדברים על "פשעיו ומחדליו" של רבין. אני אמנם סבור שהיה כאן מחדל וטעות נוראית אבל אני בוודאי לא חושב שהייתה לו כוונת זדון או שהיה כאן פשע כלשהוא.לצערי חוקי המדינה מתירים למסור בקלילות רבה שטחי מולדת,ורבין לא עבר על אף אחד מהם כשחתם על הסכם אוסלו.וכמו שאמרתי,בוודאי שאני לא חושב שהוא התכוון שהמצב יראה כמו שהוא נראה כיום (למעשה אין לי צל צילו של ספק שאם הוא היה יודע את תוצאותיו של הסכם אוסלו הוא לא היה חותם עליו). לסיכום,מלבד המונח פשע,שאפשר למצוא חמורים ממנו בהרבה בהפגנות השמאל,אני לא חושב שיש כאן משהו שהוא בגדר אי דיוק או הסתה. כדאי שתתרגלו לכך שחופש הדיבור הוא דבר דו כיווני,ואפילו למי שלא מסכים עם דעותיכם מותר להגיד זאת,ואפילו,שומו שמיים,להפגין על כךץ כששלום עכשיו מפגינים עם העשרים אנשים הנודדים שלהם מול בתים של מתנחלים וקוראים להם פושעים אנחנו אומרים משהו? לא. אז כשהימין מפגין עם מאה אלף איש ומעז לומר שדרכו של רבין הייתה שגויה תתאמצו קצת ואל תצעקו הסתה כל שתי שניות.

למעלה