מזונות

מצב
הנושא נעול.
מזונות

מזונות
אם הגרוש שלי לא הצמיד את המזונות למדד במשך כל השנים, כרגע אני רוצה לפתוח לו תיק בהוצאה לפועל, שאלתי היא: אם הוא שילם כל מיני הוצאות אחרות לילד במשך השנים שלא מופיעות בחוזה (כגון פעם אחת קייטנה,פעם אחת טיול בי"ס, כמה חודשים חוג) זה מתקזז עם ההצמדה של המזונות למדד? זה מונע ממני לפתוח תיק בהוצאה לפועל?

זה לא מונע פתיחת תיק

מזונות
אם הגרוש שלי לא הצמיד את המזונות למדד במשך כל השנים, כרגע אני רוצה לפתוח לו תיק בהוצאה לפועל, שאלתי היא: אם הוא שילם כל מיני הוצאות אחרות לילד במשך השנים שלא מופיעות בחוזה (כגון פעם אחת קייטנה,פעם אחת טיול בי"ס, כמה חודשים חוג) זה מתקזז עם ההצמדה של המזונות למדד? זה מונע ממני לפתוח תיק בהוצאה לפועל?
זה לא מונע פתיחת תיק
אבל עליך לציין כל התשלומים שקיבלת ע"ח המזונות, כולל הסכומים הנזכרים בהודעתך.

תודה על התשובה המהירה אבל

זה לא מונע פתיחת תיק
אבל עליך לציין כל התשלומים שקיבלת ע"ח המזונות, כולל הסכומים הנזכרים בהודעתך.
מה הקשר של תשלומים שונים להצמדה? אני פותחת תיק רק על ההצמדות של המדד למזונות, ממה שאתה אומר אני מבינה כי כן אפשר לקזז תשלומים שונים עם ההצמדה. סליחה על הבורות

הגרוש יוכל לטעון שתשלומים אלה

מה הקשר של תשלומים שונים להצמדה? אני פותחת תיק רק על ההצמדות של המדד למזונות, ממה שאתה אומר אני מבינה כי כן אפשר לקזז תשלומים שונים עם ההצמדה. סליחה על הבורות
היו לבקשתך על חשבון המזונות ולפיכך יש להפחיתם מסכום המזונות הכללי (כולל הצמדות) שמגיע ממנו.

מילה מול מילה?

היו לבקשתך על חשבון המזונות ולפיכך יש להפחיתם מסכום המזונות הכללי (כולל הצמדות) שמגיע ממנו.
מילה מול מילה?
כמו שהוא יכול לטעון ככה אני יכולה לטעון אחרת. איזה בלאגן!!!

אין ויכוח ששילם אבל אתה

אם את או הוא מתכונים לשקר
זה סיפור אחר לגמרי. אבל הלוא מודה שהוא שילם הוצאות של הילדים מעבר למזונות.
אין ויכוח ששילם אבל אתה
אמרת שהוא יכול לטעון שאני ביקשתי במקום ההצמדה למזונות, בטח לא אשקר על שום דבר, אין לי שום כוונה כזו, אבל באף שניה לא אמרתי לו שזה בא במקום ההצמדה למזונות, מתוך 6 שנים, הוא שילם אולי 5 פעמים על דברים שמעבר למזונות, באף שניה לא דובר שזה במקום הצמדה. כ"כ הרבה שנים שתקתי על כל מה שאני עוברת שעד שהיה לי אומץ לעשות משהו זה נהייה מסובך, ממש אין כח. תודה לך על כל התשובות

תשובה

אין ויכוח ששילם אבל אתה
אמרת שהוא יכול לטעון שאני ביקשתי במקום ההצמדה למזונות, בטח לא אשקר על שום דבר, אין לי שום כוונה כזו, אבל באף שניה לא אמרתי לו שזה בא במקום ההצמדה למזונות, מתוך 6 שנים, הוא שילם אולי 5 פעמים על דברים שמעבר למזונות, באף שניה לא דובר שזה במקום הצמדה. כ"כ הרבה שנים שתקתי על כל מה שאני עוברת שעד שהיה לי אומץ לעשות משהו זה נהייה מסובך, ממש אין כח. תודה לך על כל התשובות
תשובה
את יכולה לתבוע הפרשי הצמדה למדד בגין כל השנים. אין קשר בין ההפרשים לבין סכומים ששילם ביתר. פתיחת תיק בלשכת ההוצל"פ תאפשר לך להמשיך ולגבות את המזונות כשהם מוצמדים למדד.

קוני6

New member
תעשי חישוב טוב משפחה מאושרת האם

מזונות
בכלל כדאי לך להרוס את היחסים ביניכם שנראים טובים מדברייך אחרת לא היה מתנדב לשלם פעם קייטנה ופעם משהו אחר מחוץ להסכם חבל לך להרוס העיניין של הצמדה למדד של ארצנו הנהדרת הוא שולי רק שתביני ולדוגמא על סכום של 3000 ש"ח חודש שעבר המדד עלה ב- 2.99 ש"ח היינו תשלום המזונות עלה ל-3002.99 ש"ח ולעומתו לפני 3 חודשים ירד ואןתם 3000 ש"ח הפכו ל2994 ש"ח האם שווה לך להתעסק בגרושים הללו ?....

כרגע שווה

בכלל כדאי לך להרוס את היחסים ביניכם שנראים טובים מדברייך אחרת לא היה מתנדב לשלם פעם קייטנה ופעם משהו אחר מחוץ להסכם חבל לך להרוס העיניין של הצמדה למדד של ארצנו הנהדרת הוא שולי רק שתביני ולדוגמא על סכום של 3000 ש"ח חודש שעבר המדד עלה ב- 2.99 ש"ח היינו תשלום המזונות עלה ל-3002.99 ש"ח ולעומתו לפני 3 חודשים ירד ואןתם 3000 ש"ח הפכו ל2994 ש"ח האם שווה לך להתעסק בגרושים הללו ?....
כרגע שווה
התשלומים שאני מדברת עליהם נפסקו כבר לפני 3 שנים. זה 3 שנים שמערכת היחסים הנינו לא טובה, לא רק זאת הואגם לא רואה את הילד כמו שצריך (אמצע השבוע בכלל לא ושבתות איך שבא לו) כל הבלאגן התחיל בויכוח כי הוא החזיר את הילד בשעה 16:00 ביום שבת ולא הייתי והוא השאיר את הילד אצל ההורים שלי (העניש אותי).

קוני6

New member
יקירתי, לא יצא לך מזה דבר וחבל על

כרגע שווה
התשלומים שאני מדברת עליהם נפסקו כבר לפני 3 שנים. זה 3 שנים שמערכת היחסים הנינו לא טובה, לא רק זאת הואגם לא רואה את הילד כמו שצריך (אמצע השבוע בכלל לא ושבתות איך שבא לו) כל הבלאגן התחיל בויכוח כי הוא החזיר את הילד בשעה 16:00 ביום שבת ולא הייתי והוא השאיר את הילד אצל ההורים שלי (העניש אותי).
יקירתי, לא יצא לך מזה דבר וחבל על
המאמצים שלך וכל האנרגיה שאת מוציאה, אם הוא לא היה משלם מידי חודש מזונות הייתי אומרת לך רוצי להוצאה לפועל, אך מאחר ומדובר במדד, אסביר לך דבר מה בדר"כ את המזונות מצמידים למדד כל 3 חודשים היינו עולה או יורד 4 פעמים בשנה X 3 שנים זה אומר שהפסדת הצמדה למדד במשך 12 פעמים מה סכום המזונות שאת מקבלת ומאיז תאריך לא מצמיד למדד? אני אחשב לך ותראי שאולי זה יסתכם ב-60 ש"ח במקרה הטוב לכל השלוש שנים ואל תשכחי שעלייך לשלם בביהמ"ש פתיחת תיק נדמה לי 41 ש"ח או 30 ש"ח האם באמת שווה לך? ? עיזבי את הנקמנות, אני לא רואה פסול בכך שהחזיר את הילד בשעה 16 לבית הוריך וכל עו"ד יגיד לך שהאב לא חייב לקחת את בנו מספיק למשלם לך מזונות ואם כל כך מפריע לך שלא בא לראות את הבן פני לשירות הסוציאלי בעירך ועם חו"ד פני לבית המשפט להפרת חוזה, מה גם שאם באמת את רוצה להתנקם תגישי לביה"מש בשם הילד הגדלת מזונות אני לא עו"ד אך עברתי יותר מידיי גירושים מסביבי של חברים ואחים כך שאני בקיעה לעומק הדברים - חבל תחזרי אליי אחרי שתחשבי

מצב
הנושא נעול.
למעלה