מזונות

tamiratlas79

New member
מזונות

שלום, אני ואשתי החלטנו להתגרש... אנחנו גרים בתל אביב והיא עוברת עם הילד שלנו בן 3 לבאר שבע. אני מרוויח בסביבות 8500 נטו בחודש. היא מבקשת ממני מזונות של 3200 שח. זה לא מוגזם??? היא כל הזמן אומרת לי שזה בשביל הילד ולא בשבילה וכל פעם שאני אומר לה שזה נראה לי גבוה היא אומרת "אתה לא רוצה שיהיו לבן שלך חיים טובים?" כמה מקובל לשלם מזונות לילד אחד?

rrredshay

New member
גבוה מאוד נקודה!!!

אם תחתום על הסכם כזה היחידה שתזכה בחיים טובים זאת גרושתך.... בטח לא הילד שיהיה לו אבא על תקן של מת... ולא יהיה לך אפילו זמן ליסוע לבאר שבע לבקר את הילד.... קח בחשבון שיהיו לך הוצאות נוספות על הילד כשתבקר אותו.... בקיצור, 1500 שקל בסיס, לא יודע לגבי המדור, היא עוברת לבאר שבע, יהיו לך גם הוצאות בגלל זה, נסיעות וכו. יש גם חוגים , טיפולי שיניים, הוצאות רפואיות וכו.... קח בחשבון שגם אתה תצטרך לגור איפושהו ולאכול...

1250 ש"ח לראש

פלוס מדור (30% משכ"ד סביר) - ב"ש - לא יקרה יחסית. בניכוי חלק מהוצאות הנסיעה - במידה ורוצים לקיים סידורי ראיה שוטפים וכמובן בכפוף לרמת ההכנסה שלה, לבעלות על נכסים מניבים כאלה או אחרים, ומצב הרוח של השופט/ת במידה ולא תגיעו עם משהו מוסכם חשוב להקפיד לגדר את ההוצאות בהסכם - כך שלא יהיו אקסטרות - כאלה שהיא מביאה קבלות ואתה מביא צ'ק .... בהצלחה

Peacefulmind

New member
תעשה חישוב 1270 + כ 1000 ש"ח ועוד חצי צהרון

או חוגים יצא לו בערך כ 2600-2900 ש"ח מינימום....הייתי בסרט הזה פחות מזה הוא לא יצא.

גרושתך-לעתיד מניפולטיבית

ענה לה ב- : "את לא רוצה שתהיה לי אפשרות לשכור איזה כוך, כך שהילד יוכל לישון אצלי פעמיים בשבוע וכל שבת שנייה ? וגם לתת לו לאכול משהו כשהוא אצלי ?"

טרי טרי

1700 שקל כולל מדור. חוגים והוצאות מיוחדות חלוקה שווה. תזכור רק שהאמא גם מקבלת קצבאות מביטוח לאומי, משהו כמו 200 שקל בחודש ועוד הבנתי שכמה מאות שקלים בכל שנת לימודים.

יערית

New member
קטנוני

מה איכפת לך מה המדינה מזרימה לחשבון הבנק שלנו בכל חודש ובאוגוסט עד כיתה ז לטובת הילדים? זה לא קשור להוצאות שלכם, זה לא קשור לזה שאתם מבחינתכם כמה שפחות לשלם וכמה שיותר להוציא בדייטים על נשים אחרות
<מאיפה הבאתי את התשובה הזו? חחחחח>

נו, ואת יודעת כמה עולה לנו

דייטים עם נשים אחרות ?! מלאן מלאן-תלפים כסף. הנה תראי, ואת זה לא אני המצאתי . http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=200&MessageId=152629461 ראית כמה ?! וזה חשבון חלקי בלבד כמו שאת בטח מבינה. ותאמיני לי זה מיסמך אוטנטי שכתבה בכלל אישה שיש לה המון המון ידע וניסיון. ומצד שני, גם האקסית מגישה חשבונות. <מאיפה הבאתי את התשובה הזו? חחחחח>

וזה

160 ש"ח לחודש אני דורשת אמת בפירסום!!! אתה רוצה לחשב גם כמה עולות מתנות יום הולדת לחברים? ציוד לבית ספר שנגמר עוד לפני המחצית הראשונה כי הילדים תמיד שוכחים/מאבדים/לוקחים להם והכלב כל ערב אוכל את השיעורים? די כבר לחשוב שמדמי המזונות כשהם בסכום סביר אנחנו מבזבזות כאילו אין מחר . . . .

סכום לא הגיוני בעליל

בלי שום קשר לכמה אתה מרוויח... לילד שלך אכן מגיע חיים טובים אך חיים טובים לאו דווקא שווי ם לחיים גדושים מוצרים שעולים מלא כסף. תתחיל מעכשיו לא להתרגש ממשפטים מהסוג הזה, הם גם מגיעים בוואריאציות שונות כמו: אתה רוצה שהילד ירגיש שבגללנו החיים שלו נהרסו? ככל שתתעלם מהר יותר, הם ייעלמו מהר יותר כי הם יהפכו לחסרי ערך. תאהבו אותו מאד, תחבקו אותו המון, תחמיאו לו ותפרגנו לו כשמגיע לו זה הרבה יותר יעיל והרבה יותר זול בהצלחה!

ramoni1

New member
גבוה מידי!!!!!!!!!

אל תיתן לה לעבור לבאר שבע! זה יגרום נזק מאוד יקר בקשר שלך עם הילד. ואל תסכים למניפלציות של הדברים שהיא אומרת ... ע"פ מה שאתה כותב... דרך צלחה וחכמה שיהיה לך

ye44

New member
בהחלט דרישה סבירה

היא ממש נשמה טובה
מה אתה רוצה שהיא תצא לטייל עם הבן שלך עם סחבות ? אתה לא חושב שהיא צריכה נעליים של "סטיב מאדן" או בגדים של דולצ'ה גאבאנה מפקטורי 54 ? אתה לא רוצה שאמא של הבן שלך תהיה כוסית ?
2000 ש"ח פלוס הוצאות רפואיות וחוגים ושתדאג להקפיץ את הילד אלייך או שתשלם לך דלק או נסיעות

darling33

New member
מוגזם

ועזוב אותך מסוגיית גובה המזונות. אני מציעה לעגן בהסכם באופן חד משמעי את המרחק שהיא יכולה לשנות מקום מגורים. איני יודעת היכן אתם מתגוררים כיום אבל אם מדובר בהפרש ק"מ משמעותי - אין מצב. למה מה קרה שהיא תנתק אותך מהילד???

erana28

New member
תגיד לה שהיא התחרפנה,

אתה אמור לתת לה 1,500 ש"ח ושתרגיעה, זה מאוד מקומם אותי שנשים מנסות לנצל את הגרוש בעניין המזונות.

למעלה