מזונות מהאם?

מזונות מהאם?

אב תבע מהאם מזונות: לא מוכנה להתראות עם ילדיה
האב, שקיבל משמורת על הילדים, תבע מזונות מהאם בטענה שהיא מתעלמת מילדיה. אלא שבפני ביהמ"ש הצטיירה תמונה קשה של ילדים כעוסים שמסרבים בתוקף להתראות עם אמם, ככל הנראה כיוון שהוסתו נגדה קשות.
הזכות למזונות או כיבוד ההורים?
"כל המשפחות המאושרות דומות זו לזו, המשפחות האומללות – אומללות הן כל אחת ע"פ דרכה", ציטטה השופטת שפרה גליק מתוך ספרו של טולסטוי "אנה קרנינה". השופטת, שליבה נכמר למראה המשפחה השסועה, קבעה כי בנסיבות בהן הילדים מתנכרים לאמם ומסרבים להתראות עמה, אין היא צריכה לשלם את מזונותיהם.
השופטת הוסיפה, שממילא, גם אם האם הייתה צריכה לשאת במזונות כלשהם, היה זה במזונות בתה בת ה-16 בלבד. מזונות הילד הצעיר יותר, מוטלים כולם על שכם האב לפי הדין העברי.
בנוסף, ולאחר שהשופטת בחנה את מצבה הכלכלי של האם, היא הגיעה למסקנה כי אם תיאלץ לשלם את מזונות בתה – לא תוכל להתקיים בכבוד.
לנוכח מצבה הכלכלי של האם והניכור מצד ילדיה, ביטלה השופטת את חיוב האם בהשתתפות הוצאותיהם, למעט מחצית מהוצאותיהם הרפואיות החריגות (אלו שאינן מכוסות ע"י קופ"ח), ובד בבד דחתה את תביעת המזונות של האב.

בדד1

New member
במקרה הזה

אני מסכים לגמרי עם השופטת
שבה קיים ניכור מצד הילדים לאמם הם לא זכאים למזונות ממנה
ובמיוחד אהבתי את הציטוט הבא של השופטת "ולאחר שהשופטת בחנה את מצבה הכלכלי של האם, היא הגיעה למסקנה כי אם תיאלץ לשלם את מזונות בתה – לא תוכל להתקיים בכבוד.."
רק מענין שאף פעם לא ראיתי פסיקות פשוטות כאלה כשהמצב הוא הפוך

בושה וחרפה...

הפסיקה ההזויה הזו רק מראה עד כמה גברים מופלים לרעה
ברגע שמתגרשים.
מעולם לא שמעתי על פסיקה כזו כשהמצב הפוך-
כשהילדים לא רוצים לראות את האב כי הם מוסתים... כשתשלום מזונות
ע"י האב ימנע ממנו להתקיים בכבוד וכו'
&nbsp
החוק העברי רק מראה עד כמה אנחנו חיים בימי הביניים.

ye44

New member
חבל שלא קראה את הספר שלי " טרלילה גליק "

" כל שופטות בתי הדין דומות אחת לשנייה סובלות מתסמונת גיל המעבר וכל הגברים האומללים סובלים מכך "
הנה עוד קטע מספרי :
" ותתעורר גב' טרלילה גליק ותשים פעמיה לבית המשפט ותשב על הכס ותזכור ששכחה
לקחת את
האסטו שיאזן את מוחה ותאבד את עצמה לדעת ותדבר שטויות ותחליט
החלטות הזויות "
&nbsp
מה המסקנה ? שלפני שהיא הולכת
שלא תשכח לקחת

&nbsp
מעניין כמה נכמר ליבה על גברים שמשלמים 80-70 אחוז מהשכר שלהם
והופכים למתים מהלכים ?
&nbsp
אגב גם גברים שהילדים שלהם בגיל ההתבגרות והם מורדים זכאים
להפסקת מזונות אז אולי נסית אותם שישנאו אותנו

&nbsp
&nbsp

tch111

New member
היית "מת" שיהיה בראשך

מה שלשופטת שפרה גליק יש בעקב שחוק של נעל אחת שלה.
חבל שאת התיסכולים שלך אינך מוציא על מיטת הפסיכיאטר, אלא פה, אך זה ברור מדוע, פה אינך נחשף וזה חינם

ye44

New member
חזרתי כרגע ממסיבת חנוכה אענה לך בקצרה

זה בטוח שיש לה שכל אבל הגיון בריא אין לה
את התסכולים שלי אני מוציא עליך

&nbsp

Rtitan

New member
מרתק!

"בנוסף, ולאחר שהשופטת בחנה את מצבה הכלכלי של האם, היא הגיעה למסקנה כי אם תיאלץ לשלם את מזונות בתה – לא תוכל להתקיים בכבוד."
הטיעון הזה מעולם לא תפס כלפי גברים...
&nbsp
נשים לא רוצות שיוויון - הן רק מייללות שהם מופלות, אבל תן להן שיוויון אמיתי (להבדיל מזכויות יתר) ופתאום הן חוזרות לעמוד על שתי המרצפות מול הכיור במטבח.
להקיא !

מה היא עשתה לך שאתה כל כך שונא נשים?

למה ההכללה הלא חכמה הזו לגבי נשים?
למה הגרסיביות הזו (להקיא )
למה הדעה המטופשת שנשים עומדות במטבח?
אולי תקרא את עצמך, תעשה אנליזה אמיתית למה שכתבת ותנסה ללמוד מזה מה זה אומר לגבייך.
לגבי מסקנות אולי כדאי שתעזר בטפול מקצועי.

Rtitan

New member
ולומר שאני שונא נשים זו לא הכללה?

אה, לא - זו סתם מסקנה שנשים מעיפות באופן אוטומטי כשאין להן ממש מה לומר אבל הן חייבות לומר משהו.
שימי לב שגם כאן וגם במה שכתבתי קודם כתבתי "נשים", לא "כל הנשים", אלא "נשים", אפילו ללא "ה" הידיעה שעלולה לתת רושם של הכללת כל המין הנשי - כלומר הפבלוביות שלך מעידה יותר עלייך ולא עלי, את מייד הרגשת שאני מכליל את כל הנשים בלי להבין שאני מציין דפוס התנהגות שלא תוכלי שלא להסכים איתו: בכל נושאי המזונות, החזקה על ילדים, הסדרי ראייה (מה הבעיה עם אבא שמטפל בתינוק? את רוצה לפרט אילו בעיות יכולות לצוץ? מלבד הנקה, בהנחה שהתינוק יונק וגם אז ניתן לשאוב או בזמן שהוא אצל האבא לתת תמ"ל) נשים תובעות ומקבלות זכויות יתר והאפלייה נגד האבות בוטה.
&nbsp
למה האגרסיביות? כי הגירושין מכניסים אבות (אני מדבר כרגע על אבות שלא יזמו את הגירושין, המצב הנפות בהרבה שכן נשים יוזמות מעל ל-80% ממקרי הגירושין) למצב של געגוע תמידי לילדים שלהם - את היית מסוגלת לחיות בגעגוע כזה? היית נינוחה ומאושרת במצב כזה שאת מופרדת מהילדים שלך?
&nbsp
מה הדברים שכתבתי אומרים עלי? שאני רואה את הצביעות ודו הפרצופיות של חלק מהנשים ולא סותם את הפה גם כשמישהי כמוך לוקה בהבנת הנקרא, משליכה את התסכולים שלך עלי ולבסוף גם מנסה לשלוח אותי לטיפול - הצעה שכדאי שתקחי על עצמך וכמה שיותר מהר.

כתבת קילומטר

אבל לא שינית את דעתי במילימטר.
אבל כן התכוונת לכל הנשים,ותמשיך להתפלפל ולהתפתל כמה שתרצה.
אתה מודה שאתה אגרסיבי.
אתה כן קישרת אותנו למטבח ולכיור.
לגבי הגעגוע לילדים, אז מה לעשות?, בקש משמורת משותפת.
למה לא ביקשת?כי זה קשה, כי צריך להיות איתם 24 שעות ביממה, מהסנדוויץ בבוקר והלבשה והסעה, תוך טלפונים מהגן. בית ספר על כל דבר קטן, עד צהרים , עזרה בלימודים, הליכה לרופא, חלומות רעים בלילה וכולי וכולי המון מטלות שמעסיקות אותך כל היום ויום יום, הרבה יותר קל שהאם מישמורנית ואתה חופשי לעבודתך, לימודיך, חייך הפרטיים וכולי, אז תפסיק לזבל בשכל.
אז בוא ידידי המלומד, שכלל את הכל ואחר כך תענה לי אם הפסיקות "המוטת" לטובת הנשים אכן מוטות הן.
חוץמזה סתם ככה בינינו אני ממש לא מתוסכלת, מצבי נהדר, חיי טובים , אבל אפילו הנסיון שלך ושל האייקון להדביק לי ולשאר הנשים תיסכולים הוא דרך להתעמר בנו, ראה זה פלא , נראה שאתה מתוסכל, חחחחחחח

Rtitan

New member
בלה בלה בלה... קוראת מחשבות?

ממש לא, בהחלטיות רבה תיארת "בחיי" פרטים שמרחקם מהמציאות כמרחק מזרח ממערב - מה שכן, את לגמרי זכאית לתואר "פסיכולוגית בגרוש".

תודה

אבל יש לי כבר כמה תארים שזכיתי בהם, בערך כמו שלך.
ושלמדתי עבורם למדתי להבין מה שאני קוראת ופסיכולוגיה לא היתה במה שכתבתי.

ye44

New member
הא זה מה שאוכל אותך

שלאקס שלך יש הרבה זמן לעצמו, משמורת משותפת ? תבדקי בעשור האחרון
כמה גברים קיבלו משמורת משותפת,רובכן נלחמות כמו לביאות על משמורת אישית.
&nbsp
מטבח וכיור ובישולים עושה כבור לנשים מארצות החום,בסדרה אמא מחליפה הנשים
שהיו שם היו מאד גאות להיות שפחות וכולן היו מארצות החום אז על מה את מלינה ?
&nbsp
תמיד יש יוצאות מהכלל אז את שייכת אליהן,מעניין כמה נשים מארצות החום הסכימו
למשמורת משותפת בעשור האחרון ?
&nbsp
לא יעזור לך כלום את שקופה וטעונה מידי התיסכולים מנעים את רוב הנשים בארץ
זאת ההתעמרות האמיתית בגברים ואת זה צריך לשנות

&nbsp
&nbsp

ye44

New member
זה אומר שהוא

נשוי פעם שנייה באושר ואת ממשיכה למשוך תשומת לב
בתור אחת עלק ששומרת על כבוד האישה, כבר כתבתי
&nbsp
לך את לא חייבת לדחוף את האף שלך לכל תגובה
את שקופה ופגועה .
&nbsp
כמו שאנחנו מוקיעים אלימות כלפי נשים שלא עושות פרובוקציות
כך אנחנו מצפים שתוקיעו שופטים שעושים איפא ואיפא או נשים מניפולטיביות.
&nbsp
אז במקום לזבל את השכל למה ואייך תתיחסי לגופו של עניין מבלי
להצדיק באופו שיטתי כל החלטה נגד גברים, שאת פגועה חבל על הזמן

&nbsp
&nbsp

השתכנעתי

חבל לבזבז עליך מילה
אתה פשוט מהדגם הנחות של שגר ושכח, לא ניתן להסיט אותך אחר שיגור.

אין לך מה להשתכנע...

אלא פשוט לנסות ולהעמיד את עצמך המקום בו נמצאים רוב הגברים.
&nbsp
קחי דף משובץ, תכתבי עליו מספרים של הכנסות והוצאות.
במקביל תכתבי ימי ראיה של האב את ילדיו.
חישוב פשוט ומשולב של שני הדברים יובילו רק למסקנה אחת.
&nbsp
נסי ותהני.
&nbsp
&nbsp

קא מה שכתבתי לריטיטן.

תקציר עבורך.
אחרי שתסכם את ההכנסות וההוצאות, תכניס בבקשה את אלו.
ארוחת בוקר לילדים.
הלבשה , סרוק , הכנת אוכל לבית הספר, הסעה.
טלפונים במשך היום על כל בעיה קטנה.
איסוף מבית ספר, גן.
ארוחת צהרים.
רחצה, ישיבה על שיעורי בית
ארוחת ערב.
שעות של דיבורים על כל הטרדות שלהם.
בילויים, סרטים, הצגות , חוגים ,
טיפולים רפואיים
טיפול בילדים חולים שנשארים בבית
פחדים בלילות
מחויבות להשאר בבית כי בייבי סיטר עולה המון וכי הילדים רוצים וצריכים אותך.
הרשימה עוד ארוכה ואני בטוחה שנשים רבות פה יוסיפו עליה למכביר.
אז שקלל נא את הכל .
כמובן שחישוב פשוט ומשולב של הדברים יוביל רק למסקנה אחת

Rtitan

New member
גרושתי ניסתה להלביש לי על המזונות בייביסיטר לכלבה שלה

כשהיא נוסעת לחו"ל
. לזכותה יאמר ש"סרוק" - אפילו היא לא ניסתה. לפי איזה מחירון זה עובד - של הספר השכונתי או של איזה "ME'ATSEV SEAR" מפונפן?
היא מקבלת מזונות טובים למרות שהיא מרוויחה מעולה ברוך השם כי בעיני זה עונג גדול לשלם מזונות ולא מעט תשלומים מסביב עבור הילדים שלי. לגדל את הילדים שלי בעצמי?
איפה חותמים? עכשיו אני לוקח אותם אלי - תפסיקי לנפנף בכל ה"סעיפים" הללו, אני יודע בול מה זה אומר - הילדים של אשתי גרים אצלינו ובעונג גדול אני מכלכל גם אותם כאילו הם ילדי עצמי ובשרי.
&nbsp
תקראי שוב את מה שווינסטון כתב לך: "קחי דף משובץ, תכתבי עליו מספרים של הכנסות והוצאות.
במקביל תכתבי ימי ראיה של האב את ילדיו.
חישוב פשוט ומשולב של שני הדברים יובילו רק למסקנה אחת."
&nbsp
הדיכוטומיה הקיצונית בין החובות שמושתות על האבות ובין הזכויות שלהם, ובפרט הזכות הכי בסיסית של להיות איתם ולגדל אותם - זו דיכוטומיה שאינה ניתנת לגישור.
נשים חלקן נהנות מהדיכוטומיה הזו בין אם מתוך רישעות על מנת לגרום כאב, בין אם זה משרת אותן כלכלית. שיוויון זכויות בין גברים ונשים הוא הדבר האחרון שמעניין אותן ואותך כאן.

לא יודעת מה גרושתך ניסתה להלביש עליך.

אבל הסרוק שמצחיק אותך הוא זמן.
טיפול בכינים ( לכולן יש ) תעשה לה קוקו בלופ ושתסיים היא תבקש צמה בצד ואחר כך תדבר איתי שנית.
לגבי מישמורת משותפת , הרי אם באמת היית רוצה היית יודע בדיוק איפה "חותמים"
לגבי השוויון, בחיאת, הצחקת אותי, הגרוש שלי מודה לי כל פעם מחדש שאני עם הילדים, אבל הוא הגון.......
עוד נקודה , השוויון הוא לא בין גברים ונשים, הוא בין נשים וילדים לבין אבותיהם, ולא צריך להיות דוקטור לאסטרונומיה להבין את זה.

למעלה