מזון ללא גלוטן בארה"ב

hillator

New member
מזון ללא גלוטן בארה"ב

ההורים שלי טסים בקרוב לארצות הברית וחשבתי לבקש מהלהביא לי כמה דברים שאין בארץ.

יש המלצות?

d a p h n a

New member
האמת שלא עניתי כי אין לי ממש רעיונות

יש את הקמח של cup4cup שנטע הזכירה, שהוא קמח מעולה, אבל מאוד כבד ולכן לא יודעת אם הייתי מבקשת ממישהו אחר להביא (אני מזמינה אותו בדואר מדי פעם).
&nbsp
מעבר לזה, אין לי ממש רעיונות. מדי פעם אני נכנסת לאתרים כמו iherb ודומיו ומסתכלת על המוצרים נטולי הגלוטן, ומבינה שכל הדברים שיש שם שמעניינים אותנו, יש דברים טובים באותה המידה בארץ.
&nbsp
הדברים היחידים שחסרים לנו מאז שחזרנו לארץ הם מוצרים קפואים כמו תחתיות הפיצה של against the grain gourmet (שהן יותר טעימות מתחתיות גלוטניות, בהן צדקי), אבל שלא נראה לי שאפשר להביא אותן במטוס ושישרדו, וטורטיות מקמח אורז (שהן יותר גמישות ועם טעם פחות דומיננטי מטורטיות מקמח תירס שיש בארץ).
&nbsp
אני כן קונה מדי פעם מוצרים מארה"ב, אבל לא דברים ייעודיים ללא גלוטן. יותר דברים כמו רטבים הודיים או מקסיקניים שאי אפשר להשיג כאן.

net the jet

New member
אני תמיד מבקשת קמח של cup4cup או לחם של אודי׳ס...

אבל מה שאני מציעה זה להכנס לאיזה אתר של חנות אמריקאית, לראות מה יש ומה בא לך :)

naf86

New member
זה מאוד תלוי איפה בארה"ב

כי יש חנויות מעולות שלא נמצאות במקומות מרכזיים.
תבדקי אם הם הולכים להיות ליד סניף של Trader Joe או Wegmans. אלא 2 מקומות שאוהבים להחזיק מלאי של מוצרים ללא גלוטן.

naf86

New member
בעיר ניו יורק? מדינת ניו יורק?

אני משער שהכוונה היא למנהטן. שם זה יותר יקר עם פחות מבחר.

net the jet

New member
רק במנהטן עצמה יש לפחות 5 סניפים של wholefoods

שם יש מבחר גדול של מוצרים נ״ג.

ooochy

New member
אני הייתי מתחילה מלשאול - מה חסר לך?

או באיזה תחום בא לך לגוון?

בארץ בסך הכל יש הכל.
נראה לי שבארצות הברית יש דברים שהם יותר זולים - למשל פסטה של טינקיאדה היא יותר זולה בארה"ב, השאלה היא אם את אוהבת אותה, או שבארה"ב יש פסטה נחמדה שעשויה מקינואה והיא מוצהרת ללא גלוטן - שגם אותה אפשר להביא אם רוצים.

מה שאני סוחבת מארה"ב זה אבקת אפייה ללא גלוטן וללא אלומינייום. תמצית וניל ומקלות וניל איכותיים ללא גלוטן.
עוד דבר שנזכרתי וחסר לילדים שלי זה בייגלה מכוסה בשוקולד - שפעם היה בארץ וכבר לא מייצרים. ראיתי את זה מתישהו באמזון שזה קיים תחת חברת Gratify .
קמחים אני מעדיפה להשתמש ולהסתדר עם מה שיש בארץ.
בארה"ב יש דגני בוקר ללא גלוטן של CHEX שהם טובים מאוד, ואין בארץ.
יש מגוון גדול של חטיפי אנרגיה ללא גלוטן - אם זה משהו שאת צורכת.

את יכולה להיכנס לאמאזון ולחפש שם.

צריך לשים לב - כי יש לא מעט מוצרים בארה"ב (בעיקר עוגיות) שמוצהרים ללא גלוטן ומתבססים על קמח שיבולת שועל ללא גלוטן, כך שאם את לא צורכת שיבולת שועל - את צריכה לבדוק את זה ברכיבים.

ooochy

New member
אני אמליץ, למרות שמסתייגת כי זה עניין של טעם אישי ואנחנו לא

אני אמליץ, למרות שמסתייגת כי זה עניין של טעם אישי ואנחנו לא מכירות בכלל.

מה שאנחנו אהבנו זה את המוצרים של pamela's products (עוגיות וגם התערובות קמחים שלה היו מצויינים בשבילי) נכון ללפני שנתיים היה ניתן להשיג בקלות בכל סניף של whole foods וגם בחלק מהסופרים הרגילים.

נכון ללפני שנתיים בסופר שנקרא Trader Joes וקיים בניו יורק היו עוגיות ג'ינגר נחמדות ללא גלוטן
הבן שלי מאוד אהב את העוגיות אוריאו של חברת Glutino
ואהבנו חטיפי אגוזים למיניהם של חברת KIND

אם את לא אוכלת מוצרים שמכילים שיבולת שועל - שימי לב שמוצרים של חברה שנקראת LUCYs ברובם ואולי אפילו בכולם מיוצרים עם קמח שיבולת שועל.

hillator

New member
thanks

d a p h n a

New member
אכן עניין של טעם

אנחנו, למשל, ממש לא אהבנו את העוגיות של פמלה.

&nbsp
עוגיות האוריאו של גלוטינו אכן נחמדות.

למעלה