מזון ירוק!!

אלודיס

New member
מזון ירוק!!../images/Emo187.gif

מעונינת להתחיל להשתמש במזון הירוק של סולגאר ולאחר שבדקתי את המתחרים שמפרסמים את תכולת המוצר אני לא מוצאת שום פרסום לגבי מה תכולת המוצר של האבקה הנמכרת של סולגאר מלבד תיאור כללי של ויטמינים ירקות פירות פיטריות אצות וצמחי מרפא וזאת אני כמובן כבר יודעת.. אולי מישהו במקרה יכול לעזור במידע מדוייק יותר??? בבקשה כיוון שאני לוקחת תרופות רבות איני יכולה לקחת כל תוסף מזון ולכן אני צריכה לבדוק טוב טוב מה יש בכל מוצר כזה אשמח לעזרה תודה מראש

אלודיס

New member
וואו אני מחפשת את זה המון זמן תודה

אני אנצל את הבמה לשאול עוד שאלה אני כרגע במצב גופני מאד מאד ירוד שגרר התחלה של בעיות הורמוליות שנראו בבדיקות וכל זה כיוון שאני כבר שנים עם הפרעות אכילה ובשנה האחרונה בהדרדרות קשה עקב עניין אישי בכל מקרה אני מתחילה אוטוטו טיפול ונכנסת למסגרת טיפול מקיפה כך שאני לא אתחיל עכשיו שום טיפול מקיף אני רק מנסה להכניס לגוף כמה שיותר ממה שהיה לו חסר כבר תקופה ארוכה האם באמת המזון הירוק הזה יכול להיות טוב, אני לוקחת כרגע עשב שעורה כבר תקופה ואת המולטי מינרל הירוק שלכם התחלתי לפני יומיים, מה דעתך? תודה מראש על התגובה המהירה :)

תשובה

שלום רב, אני שמחה לשמוע שאת מתחילה לטפל בעצמך בצורה יסודית. את עושה טוב מאוד בכך שאת מתחזקת את הגוף שלך עם המולטי-ויטמין ומזון-על כמו עשב שעורה. חשוב לבדוק אם יש צורך בהשלמה של ברזל, B12 וויטמין D. במידה וכן, יש ליטול את השלמתם בנוסף למולטי ויטמין. אני מאחלת לך הצלחה בטיפול. בריאות שלמה, עדי ישראל

למעלה