מזוודות

mekopelet

New member
מזוודות

מישהו בחו"ל טס לשם עם אל על והמזוודות לא הגיעו ביחד עם עוד 50 מזוודות של נוסעים אחרים, מהתחנה שם אומרים שלא יודעים מה קרה. עם מי בארץ אפשר לדבר?

nant

New member
מה ז'תומרת?

50 איש לא קיבלו את המזוודות שלהם? זה אומר שקונטיינר שלם או אפילו שניים לא הועמסו או הוחלפו עם קונטיינרים שהיו אמורים להיות מועמסים על טיסה אחרת. תקלה מאוד חמורה ונראית לי קצת מוזרה מכיוון שיש קצין מבצעים שאחראי על העמסה. בן אדם שלם באל-על שזה התפקיד שלו... בכל מקרה, אני מאוד מקווה שהמישהו שלך מילא את הטפסים והצהיר על כך שלא קיבל את המזוודה שלו. ניתן להתקשר לאל-על, מחלקת אבידות ומציאות: 03-9771150 מקווה שזה יעזור...

15 לשעבר

New member
או-הו הוא הולך להתייבש...

מהנסיון הישיר שיש לי עם אנשי אבידות ומציאות באולם המכס לוקח להם 20 שנה לענות לטלפונים ועוד 10 שנים לצאת החוצה.

nant

New member
זה לא החבר'ה בדלפקים

אם תיכנס פנימה, ותפנה ימינה למשרדים של אל-על... תגלה שיש להם שם Call Center של איזה 10 עובדים, עם תאים, ואוזניות, שעונים לטלפונים מבחוץ... החבר'ה שבחוץ שבדלפק עונים לטלפונים פנימיים בלבד... גם מהחבר'ה שלך, אבטחת שערים, שיושבים במעבר עובדים.

nant

New member
אם את מגיעה לטרמינל

תכנסי לעולם מקבלי הפנים, מצד שמאל, מתחת למדרגות הרחוקות, יש טלפון פנימי ולוח טלפונים. משם צרי קשר עם חברת אל-על בטלפון שרשום בלוח. נציג החברה יצא מהאיזור המוגבל לפגוש אותך ולטפל בפנייתך.

dylan

New member
אולי יש מקום ל10 עובדים

אני לא זוכר מתי ראיתי שם יותר משלושה (במקרה הטוב), אבל עזבתי לפני הקיץ..

עזוב אותך צ'טויות

לא שמו סטיקרים כמו שצריך...

15 לשעבר

New member
או שהשינוע כיכב בניו יורק...

כבר קרה לי פעם שחזרתי מניו יוק עם חברת TOWER ז"ל והמזוודות שלנו נשלחו לטיול בפורטו ריקו.........

למעלה