מזה

Sweet Fantasy

New member
עוף מכובס זה בשר

זה עוף שמורצח במים חמים בלי כלום ופשוט מתבשל במים נותנים אותו ככה ע"מ למנוע העברת חיידקים שעלולים להמצא בבשר חי (כמו בביצה חיה) הרתיחה הורגת את החיידקים במקרה שיש ולכן נותנים אותו ככה

Sweet Fantasy

New member
איילת..

עם כל הכבוד לצמחונות גם באוכל שאת מביאה לחמוסים יש בשר.. מה לעשות הם טורפים ושלא כמונו הם זקוקים לזה וזה חייוני להם את נגעלת לתת בשר לחמוס שלך אבל דעי לך שזה מאוד מזין, זה שאת בוחרת ללכת בדרך אחת כזאת או אחרת לא אומר שזה יותר בריא.

WTR

New member
תאמיני לי שהוא בריא ומאוד

תודה על הדאגה.

Sweet Fantasy

New member
לא אמרתי שהוא לא בריא

ואת יודעת שאני במצב שלך אבל את לא צריכה להיות אטומה את הרי יודעת שחמוס זה טורף אז זה שאת רואה את הבשר בצורת אוכל יבש ולא בצורת בשר חי לא אומר שאת לא מאכילה את החמוס שלך בבשר! ברור שאוכל יבש מספיק להם אבל תוספת של בשר לא מזיקה וגם בריאה.

רגע

אבל לא ענית לי למה אי אפשר להאכיל אותם בבשר במקום האוכל היבש הזה , כאילו זה לא בריא או משו ? או שחסר שם משו (אני בספק )

Sweet Fantasy

New member
*רק* בבשר?!

האוכל הייבש מספק הרבה דברים שאין רק בבשר.. לא מומלץ להאכיל בבשר בלבד אלא רק כתוספת

skarlet ohara

New member
וכמה בשר כתוספת?

אפשר בלי הגבלה? כמובן לא על חשבון האוכל הרגיל... אבל אפשר בלי הגבלה או שגם במינון, כפית כף וכו'? מוסי הולך לקבל היום כבד ובשר טחון!! :)

N a d a v 1 6

New member
אסור לתת הרבה פעם בשבוע נראה לי

החמוסה שלי לא אוהבת ביצים ועוף:) החמוס הקטן כן אבל לא אני נותן לו אלא אבא שלי כי זה מגעיל אותי.

Sweet Fantasy

New member
אפשר לתת כל יום

לא בכמות גדולה וזה לא בא במקום עוד צ'ופר אפשר לתת בכמות של למשל - חתיכת שניצל אחת (חתוכה כמובן לקוביות כאלה)

Sweet Fantasy

New member
חתיכה קטנה כמובן

ולא השניצלים הבומבסטים אבל לא מומלץ לתת כל יום זה משמין :) פעמיים שלוש בשבוע זה מספיק

WTR

New member
אם הייתי "אטומה" הייתי מצמחנת

את החמוס שלי אבל אני יודעת שזה לא טוב בשבילו מה שכן, אני אתן לו בדיוק את כמות הבשר שהוא צריך ולא מעבר לזה, חבל שסתם ירצחו חיות.

למעלה