מזה אינדי או אינדי רוק...? (משהו כזה) מישהו יודע?
A ANTiADi New member 24/9/02 #3 אני דווקא אוהב וגם שומע הרבה, אבל אני שונא להגדיר מוזיקה.. שמישהו אחר יעשה את זה בשבילך: www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=c2687
אני דווקא אוהב וגם שומע הרבה, אבל אני שונא להגדיר מוזיקה.. שמישהו אחר יעשה את זה בשבילך: www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=c2687
S starflyer New member 25/9/02 #4 אוףף אני לא מבין את ההסברים הארוכים האלה באנגלית... בקיצור מזה? אולי בן נתן ?
ב ב.ן.נ.ת.ן New member 25/9/02 #5 אין לי כח... אני צריך מחר לקום לעבודה מוקדם תקרא שם, זה לא כזה ארוך וגם אין לי כח להתחיל שירשור על זה, מכיוון שבכל מקרה נגיע בסוף למסקנה שמוזיקה אי אפשר לקטרג, ושכל אחד יקשיב למה שבא לו, כל עוד זה עושה לו טוב
אין לי כח... אני צריך מחר לקום לעבודה מוקדם תקרא שם, זה לא כזה ארוך וגם אין לי כח להתחיל שירשור על זה, מכיוון שבכל מקרה נגיע בסוף למסקנה שמוזיקה אי אפשר לקטרג, ושכל אחד יקשיב למה שבא לו, כל עוד זה עושה לו טוב
S starflyer New member 25/9/02 #6 ../images/Emo10.gif טוב אז כנראה אני ישאר עד סוף ימיי בלי לדעת מזה איני
S Superunknown1 New member 26/9/02 #7 indie סגנון אלטרנטיבי, קצת שונה, נחמד ביותר. כנס לפורום מוזיקה אלטרנטיבית, חפש בטג-ליינס, יש שם שרשור על זה. להקה מומלצת: archers of the loaf.
indie סגנון אלטרנטיבי, קצת שונה, נחמד ביותר. כנס לפורום מוזיקה אלטרנטיבית, חפש בטג-ליינס, יש שם שרשור על זה. להקה מומלצת: archers of the loaf.