מזה צריך להיות??

מזה צריך להיות??

מחר יהיה שבוע לטסט שלי חברים!! התכתבתי עם המורה שלי והנה השיחה לפניכם.. ¨°*®o•S.h.L.o.M.i•o®‎ (‏PM‎ ‏03:07)‏ : מה קורה שי?? לא דיברת איתי מיום שני.. הודעות SMS - שי עברון‏ (‏PM‎ ‏03:12)‏ : רצית את הרישיון ? ¨°*®o•S.h.L.o.M.i•o®‎ (‏PM‎ ‏03:12)‏ : אכן.. הודעות SMS - שי עברון‏ (‏PM‎ ‏03:14)‏ : אני כמעט בטוח שהוא במשרד ואני כבר בודק ¨°*®o•S.h.L.o.M.i•o®‎ (‏PM‎ ‏03:15)‏ : אוקי.. תביא לי אותו היום?? הודעות SMS - שי עברון‏ (‏PM‎ ‏03:16)‏ : אם הוא במשרד אני אקפיץ לך אותו. ¨°*®o•S.h.L.o.M.i•o®‎ (‏PM‎ ‏03:17)‏ : אה אוקי.. אז תבדוק בבקשה ותגיד לי מה קורה.. ------------------- אז כפי שאמרתי איך זה יכול להיות שמחר שבוע עבר והוא רק כמעט ובטוח שהרישיון אצלו במשרד??

מי מחזיק את משרד הרישוי תגידו??

המורה שלי התקשר ועדיין לא הדפיסו לי את הרישיון.. לאן הגענו, את מי מעסיקים שם?!?, זה עבודה לשמה ואנשים שם מחלטרים!! פשוט ביזיון!!

adidas88

New member
../images/Emo6.gif

ידיד שלי התכתב עם המורה שלנו באמצע הטסט שלו (כשהוא היה שני וחיכה לתורו לא בזמן נהיגה) הוא התחיל לשאול אותו על בדרך שהטסטר לקח אותם והמורה החמוד הזה שלח לו שישים לב כי יש כביש מקורצף והכביש בבנייה וכל מיני דברים כאלה...

מה מפליא בזה?

אני לקוית שמיעה והייתי מתכתבת עם המורה שלי למרות שלפעמים לא עונה לי אבל הכל הלך חלק...

גם אני מתכתבת עם המורה..

לפעמים זה אפילו יותר נוח. ככה אנחנו קובעים תאריכים לטסטים(ברבים...
),ושיעורים. ככה זה עם מורים צעירים.יש להם ראש טוב!

aganso

New member
איפה הוא גר? המורה שלך....

יש מצב בכרמיאל? אני רואה הרבה פעמים בערב ג'יפ לימוד נהיגה שכתוב שי עברון והמורה נוסע לבד...

למעלה