מזה פאקצה?

sapirush4

New member
מזה פאקצה?

מזה פאקצה? ואל תכתבו פרחה קטנה וצעקנית... איך אתן מזהות פאקצה? חחחח בזמן האחרון אומרים לי שאני פאקצה...תגידו לי איך אתם מזהות פאקצה ואני יוכל לדעת אם אני כזאת או לא...

Brownie s

New member
את בפורום הזה../images/Emo35.gif../images/Emo59.gif

סימן שאת פאקצה

sapirush4

New member
אה הבנתי

כאילו כל הבנות שפה הם סתם חננות? ואם אני לא פה אני פאקצה...חחח נראה לי שאם זה ככה עדיף להיות פאקצה ולא לגלוש בפורום של בנות חסרות חיים שאין להם חברות אז הם באות לפה למצוא חברות וירטואליות כמוכם...חחח אוקיי הבנתי ביוש!!

Brownie s

New member
לא הבנת../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif

אם את לא פה אז את לא פאקצה

RiN rOoN

New member
טוב יודעת מה../images/Emo35.gif

אנחנו אכן פאקצות
עכשיו את מוכנה להסתלק מהפורום הזה

sapirush4

New member
אויש..

טוב אני לא יקלל כדי שלא תבכו אתם מפגרות לאללה או שאני פאקצה כי אני לא פה או שאני פה אז אני פאקצה חוץ מזה מה הבעיה שלכם מפאקצות? הם חמודות יפות ועם ביטחון....חחחח טוב עם מי אני מדברת עם אנשים שאני לא מכירה...בעעע ביוש!ואל תגיבווו

Brownie s

New member
עלק זאתי"אכן"../images/Emo59.gif

מה הפכת לאיזו מורה? או שאת מנסה להיות אחת? ווהוו.. בעמת פסיכים פה... פריקי.......

RiN rOoN

New member
זה מפחיד..

זה מפחיד עד כמה את רוצה צומי..מה לעשות
אני מדברת בשפה גבוהה מדיי בשבילך.אולי תקראי ספרים (לא שאני קוראת..)ותתחילי קצת לחשוב..

Brownie s

New member
הרגע סתרת את עצמך...../images/Emo59.gif

לא רק שסתרת את עצמך לגמרי(!) אלא שגם הוכחת שאת טיפשה
יופי! איך את גאה בזה שאת לא קוראת ספרים מה
כל הכבוד! אני תוהה כמה את מקבלת במבחנים בספרות.. 40? 50? כזכור לי במבחן ספרות האחרון שלי קיבלתי 97 אז הנה הלכה הקטילה שלך... את לא מדברת בשפה גבוהה.. את סתם סנובית שחושת ת'עצמה! נו כן, פאקצה!

Brownie s

New member
אגב רין רון../images/Emo59.gif

או איך שלא קוראים לך, אם הייתי במקומך(טפו טפו טפו חס וחסה) כבר הייתי עושה משהו אחר שנקרא להכנס לקומונה שלנו... שאל תעזי כמובן וכמובן אבל רק שתדעי שאת סתומה!(אם הבנת למה!) אני לא מנסה להכניס לך לראש רעיונות כן! שבשום אופן לא תנסי להכנב כי את תצאי עם דמעות לא כדאי! "שפה גבוהה"... עלק...

titan72

New member
התשובה הכי ברורה בנושא

פקצ"ה מזהים לפי מישהי שמפחדת מכל דבר כמעט, בכיינית , מפונקת... כמו קטע של: "וואיי נשברה לי הציפורן מה אני אעשה?!!" צעקות היסטריות בנושא חרקים למניהם. בנות מפונקות בצורה יוצאת דופן שמנסות כל הזמן שיעשו בשבילן כי הן צריכות להיות רגועות כי עצבים עושים קמטים בפנים... אני מקווה שהבנתם...

למעלה