מזה מגלמוניה?

קפת

New member
הייתי מסבירה לך

אבל זה ממש יאכזב אותך, ואת גם ככה במצב לא משהו. עזבי אותך, בפורום מגדלי קקטוסים מאותגרי דיאטה שמחזיקים בדרכון רומני אץ תמצאי את עצמך הרבה יותר. לכי על זה, אחותי.

תחזרי לשם תשאלי שוב.

אולי נשאר להם עודפים במחסן. ואם לא, אני בטוח שהם יכולים להזמין.

קפת קפת קפת, את מזה מאכזבת אותי

נפלה לך פנינה בין הידיים ואת אפילו לא שמה לב. מה את מעדיפה, להמשיך לטפל בחלומות הלחים של שוקי?

קפת

New member
לא נפלה ולא נעליים

נסחפה לפה על איזו גאות וירטואלית זמנית, וכמו מדוזות, קונדומים ומי השפד"ן, היא תסחף כלעומת שבאה. את באה לתרגל פאלון גונג? יש בפארק ברעננה כל שבת ב8:30. אולי נקרא גם לפנינה שתבוא, וגם לשוקי. זה בטח יעזור להם למצוא אהבה, שזה מה שהם הכי מחפשים. אה, לא, בעצם שוקי מחפש סקס. תזכירי לי מה ההבדל?

עין הנץ1

New member
קפת, אני אקח את זה, ברשותך

ובכן מאוכזבת יקרה, מגלמוניה היא מחלה נדירה של מי שסובל ממגלומניה ובמקביל לקה בזן אגרסיבי של סיכול אותיות. החולה הוא בדרך כלל מיוצאי גולני ו/או מערכות חינוך ממלכתיות ו/או בעלי תפקידים בשירות הציבורי. החולה סובל בדרך כלל מסחרחורות (בעיקר כאשר נתקל באנשים נחותים ממנו אינטלקטואלית - שזה בעצם כולם), אובדן תחושה (כאשר נתקל באנשים הנופלים ממנו מינית - שזה כולם למעט קפת), ובמקרים נדירים מוות (כשהוא נתקל בדורון רוקח במהירות גבוהה). הטיפול כולל על פי רוב חיקון מתמשך עם תרכובות בריום, צבעי מאכל אסורים ע"פ חוק, מונוסודיום גלוטומט וחומצות אמינו (לא בהכרח בסדר הזה), הקשבה במשך שלושה ימים לשירים של אחינועם ניני בלופ ולתמונות חושפניות במיוחד של קפת ואודי. נשמח לסייע בכל דרך אפשרית וגם נמציא כמה חדשות. בברכת חברים (בלי להיסחף כמובן), עין.

קפת

New member
קח ואל תחזיר

תגיד, מה זה הקבעון דורון רוקח שפיתחת? אתה רוצה לדבר על זה, או שכמו אותו סנטור אמריקאי שיצא חוצץ נגד הומוסקסואליות ונתפס השבוע משדל שוטר לטינה-ני-ני בשירותים הציבוריים של איזה נמל תעופה, גם אותך תקלוט המצלמה חצי מעורטל מניף שלטים וצורח "דורון תעשה לי לאפה", הערב בניצנים. או בכנרת, או השד יודע איפה שלא מתקיימת החגיגה הדמוקרטית היפה הזו. אה, ותקליט לי את הגמר. אני יש לי התחייבויות מיליטנטיות הערב.

עין הנץ1

New member
כידוע לכל, אני מעורטל דרך קבע

ואני גולש ומצ'וטט כשאני עירום ומרוח בשמן מנועים. דורון רוקח הוא כל כולה של ההוויה הישראלית באכבר-אנפין. הוא בעת ובעונה אחת קיר-הדף, יושב-אוהלים, סגן אלוף העולם בשחייה צורנית ואחד החקיינים הטובים של אריק שרון (כולל הטיקים עם האף! אמיתי!). אינלימושג איך הוא הצליח להשתחל (!) והיה כפסע בינו לבין ואליום כנרת (לקחת שניים לפני השינה). אני לא מעריץ אותו אלא את החלל שהוא הותיר אחריו (תודה לאל על המצאת המסכים הרחבים). עתידות: טאלנט בעונה הבאה של "לרדת בגדול", סטטיסט (מיסז'ניקוב) בפרסומת הבאה של מתאים לי, סולן בלהקת הגרייטפול דֵבּ. התחייבויות מיליטנטיות זה אומר שסופסוף הסכמת להתגייס?

א י ל ה

New member
אפשר לינק למחזה הזה, בבקשה?

לא, כי אני מתעניינת מאוד בשמן מנועים. זה תחביב ידוע שלי. ה-גולש-מצ'וטט-ועירום לא מעניין אותי כהוא זה. ודורון רוקח אכן מגלם את ההוויה הישראלית, בעיקר בחיקוי המוצלח שלו לאמקור סייד-ביי-סייד, שזה כידוע החלום האמריקאי של כל ישראלי שמכבד את עצמו. מ.ש.ל.

קפת

New member
זה אומר שהיה לי אירוע מסעיר

בבה"ד 12. אני יודעת שזה נשמע קינקי לעילא. זה לא. וגם התלכלכו לי הג'ינס.

Kורנליה

New member
קפת, אני אקח אותו, ברשותך

רק לשם הפרו(ק)טוקול, אני חייבת לציין שלקח לי כארבעים דקות להפנים שאני אכן הולכת לפתוח יוזר עם ססמא (אההמ..) במקום הזה. עוד שעתיים הלכו על ביצוע הפרוצדורה, רק כדי לקבל לינק בוהק בכניסה ל - "עדכון עולמך". מה שמביא אותי להודעה היסט(ו)רית זו במצב עצבים רופף משהו. וגם חמסו לי את ה"ק". הגעתי. יש מישהו בבית ?

קפת

New member
שלום קורנילאב

אינפה אפחד, כידוע לך. אבל יש עינחת. צוחה או בוכקת, זה כבר לשיקולך.

Kורנליה

New member
כולם הלכו לג'מבו

אבל אני כבר רגילה להשאר לבד בבית. רצוי בחושך. ואם אפשר גם להלביש עלי את כל העבודה הקשה, כי, כידוע, אני כבר אנוח בקבר. שלוש הודעות בשעתיים זה אומר שהתקמבאקתי רשמית ? נכנסתי לפנתיאון המפוקפק שמכיל אנשים כמו צביק-הפיק ואריק סיני ? הגם אני מתאחדת הקיץ ? וכן, אני בארץ. דרושה דירה.

Kורנליה

New member
זה קבר קבר

וב(כמעט) אותו עניין: לגבי חברינו המאותגרים מגדרית, המונח "מתהפך בקברו" מקבל משמעות נקרופילית משהו, לא ?

עין הנץ1

New member
קורנילאב

1. לא התקמבאקת רשמית עד שתשימי איזה פוסט עסיסי שנוכל לנעוץ בו את שינינו. 2. את רגילה להישאר בבית, בחושך ולעבוד? לא נשמע טוב כלל ועיקר. 3. העובדה שאת מייחסת התקמבקות לאריק סיני בזמן שאף יצור אנוש בהמיספרה שלנו לא שמע על כך מעלה תהיות. הייתכן שזה הדבר לו את מיחלת, או גרוע מכך, שהיית עדה יחידה להתקמבקות? כי על כך אין מחילה. 4. בדירת מגורים כולם אמורים להיות מגורים טו ביגין ויז, או שזה נרכש? אשמח להתייחסות, עין.

Kורנליה

New member
ריח מלונים עם דבק אורנים

1. אתה שם תרחיק את שיניך ועינך היחידה ממני. לגבי חלקים אחרים, זה פתוח לדיון. 2. הדגשתי, חזרתי והדגשתי - לבד. לבד בחושך. מצד שני, זה לא נשמע הרבה יותר טוב. 3. התקאמבק באבוה. אפילו הוציא דיסק, לפני חמש שנים כמדומני. הבעיה היא שהדבר היחיד שיותר עצוב מקאובוי ישראלי, הוא מי שמתחזה לקאובוי ישראלי. ועוד מנסה לקאמבק את הזוועה. 4. אני מעריכה את זה שהתאפקת עד עכשיו.

למעלה