מזה יול"ב קאפ?!?!

------>

http://www.uleb.com/ למידע נוסף כאן מקווה שעזרתי

z dead

New member
זה כמו סופורליג רק שמכירים בזה.

ומי זה אנתוני פרקר? שמא מדובר בנפולת NBA או שמא בפחדן שמעדיף לשחק ברמה הנחותה של אירופה במקום להלחם על דקות בNBA?

איתן

היא ילדה בת 14. אתה לא מתכוון להרצות לה עכשיו על שיקוליו של שחקן באירופה האם להישאר או ללכת לאן בי איי. דעות בעד ונגד..? :)

Anthony Parker1

New member
טחחחח דיי אניי מתההההההה

מעניין מאוד למה פארקר זכה פעמיים ברציפות בתואר ה MVP של היורוליג.. והשנה גם הMVP עוד פעם של ליגת העלל!! מעניין.. ועכשיו גם תגידו לי שהוראס ג'נקינס יותר טוב מסולומון.. מי זה סולומון?.. השחקן ששיחק יותר טוב מג'נקינס בגמר גביע המדינה. מזה תצוגת המשחק של ג'נקינס בגמר?? למה מי זה ג'נקינס??

איזה חמודההההההההה

דובר כאן על זה שפארקר הוא אלוהי ומלאך בקנה מידה אירופאי אבל הוא פראייר שהוא לא הולך לשחק באן בי איי וסתם מתרקב באירופה.. ברור שסולומון הכפרות עיניים הזה יותר טוב מג'נקינס. רק חבל שבגמר היורוליג הוא השתולל יותר מדי
ג'נקינס בקיצור סתם אפס ולא כפרה כמו כמו פארקר וסולומון. יוחזר שאראס לאלתר! מואהאהאהאהאהאהאהאהאה ..

Anthony Parker1

New member
חח פראייר?

איזה מותק את שאת מעודדת אותו ללכת לNBA.. מה לעשות שהוא מקשיב לאוהדי מכבי ולא להפועל.. ותודה על המחמאות בנוגע לסולומון ושארס

כפרה,

אני לא איזה מותק את שאת מעודדת אותו ללכת ל-NBA, אני איזה מותק אתה שאתה מעודד אותו ללכת ל-NBA. והייתי ציני בקשר לפארקר ושאראס :(. אני לא ממש מת על שאראס בלשון במעטה.

אה עוד משהו

"מה לעשות שהוא מקשיב לאוהדי מכבי ולא להפועל.." הוא מקשיב לכם..? איזה כלב טוב.

למעלה