מזה? זה נוער זה?

s h a h a r 8

New member
מזה? זה נוער זה?

קבלו מה קיבלתי: זה אני. יש לי כמה דברים להגיד לך בנוגע לקבוצה. Yotam Bar הוא מותק של ילד, לעולם לא עושה בעיות במהלך האימון וגם אוהב את אמו מאוד. טוב, זה מסכם את הכול. שיהיה לך יום נפלא ותמסור ד"ש למשפחתך! נו מה זה עוזר לי?

eyalpolan

New member
זה אומר שיש לו אופי טוב

משמע שרוב הסיכויים שהוא ימצה את הפוטנציאל שיש לו אחרי שהוא יעלה לבוגרים. או משהו כזה :)

DEANC

New member
חשבתי שתעשה ../images/Emo94.gif../images/Emo6.gif

או סתם
... אכזבת

Thierry Henry

New member
אצלי דווקא מדברים הרבה

I hope everything is good with you, my friend. I'm sure you noticed that Oren Nissim had an unusually good game this week. Let's hope he can learn how to play more consistently at that level. Feel free to keep training Yoram Barak like you do, but eventually he should also get a chance to practice his Set pieces skills. Aviv Ivanir keeps developing, his Playmaking ability is now better. Yoram Barak does not seem to respond to our training any more. Maybe he needs a new challenge? When the boys don't know what to think about something, they tend to turn to Oren Nissim for his opinion. That's all from me. Let's talk another day.

tomash11

New member
קשקשן רציני המאמן שלך הא?:)

5 הערות זה הכי הרבה שראיתי עד עכשיו... וקצת משורר הבחור, פתח באורן ניסים, עבר ליורם, בחור שלישי ואז חזרה ליורם ברק וסגר באורן ניסים. ממש שירת ימי הביניים:) ואורן ניסים? אתה באמת בונה על שחקן עם שם כזה?

Thierry Henry

New member
אורן ניסים הווינגבאק..

אין לו הרבה עתיד אבל 3 כוכבים..זה בנתיים מספיק לי בהגנה.

the scorer

New member
אני קיבלתי.....

האימון הנוכחי אינו אופטימלי עבור Uzi Hayman, כדאי לו להתאמן בעמידה בשער.
אבל הוא מתאמן בשער!!!!!!!!!!!

למעלה