מזה זהההה?????

לונה..

New member
חיחיחי

אני לא מבינה את הדבילים האלה! מה כל אחד נכנס למיטה של אנשים, מה אכפת להם! וגם אם היא באמת קצת פרפרית לאחרונה, שיבושם לה! גו אנג'י! אני בעד.
חח אידיוטים. אבל אני מוכרחה לציין שאהבתי "וגם את בעלה הפחות צעיר והפחות יפה בילי בוב בלה בלה חח"
מי אמר לי שיש בו משו סקסי, עוד שניה אני מקיאה פה על כל הבית

../images/Emo3.gif טוב .. שתהיה בריאה חח

כל עוד זה לא משפיע לרעה על מדוקס אז סבבה לפחות זה אנשים שהיא מחבבת חח (הוספתי יצירה כן כן.. גם אני מנסה להיות יצירתית
)

julie88

New member
איזה שטויות

למה נראה לכם שזה נכון... מי שכתב את זה אלו רק אנשים משועממים תאמינו לי.. אין להם חיים א) זה לא עיניינם מה אנג'לינה עושה ב) נניח שזה נכון, לפי דעתי זה אפילו לא מיועד לפירסום... אנשים מהסוג הזה.. אינטרסטים שרוצים להשיג כסף על המצאות אני זועמת...

dead spiders

New member
מקווה שאת צודקת../images/Emo129.gif

אני כבר לא יכולה ליסבול את כל הרכילות הזאת במיוחד כשזה על אנג'י וזה נגדה

julie88

New member
בטח

ברור שאני צודקת... בנושא הזה.. אין מצב שזה נכון... או קיי, אז אנג'י מופרעת (זה מגניב, וסבבה. שלא תבינו אותי לא נכון, אני מתה עליה שהיא ככה) אבל.. היא גם אחראית.. והיא בעצמה אמרה שהיא מתכוונת לחשוב פעמיים לפני שהיא עושה משהו (מדוקס..) וזה ממש לא נראה... כל הקטע הזה "שהיא קופצת ממיטה למיטה" שטויות לא להאמין לכל מה שכתוב!

dilan angel

New member
שיהיה לה בכיף../images/Emo47.gif

אבל ת'אמת זה נשמע לי קצת מוגזם..

itsme18

New member
אין לי בעיה עם זה!

יש לי אחלה מיטה, אני מוכנה גם לשכור חדר במלון, אני מוכנה גם לטוס ללונדון. רק שתבוא......

למעלה